Povezane vesti
Žarila je i palila scenom, opasni momci su se otimali oko nje: Učesnica "Parova" otkrila pikantne detalje iz vile!
Alo 14.09.2018
Iskrena. U vilu ,,Parovi 7" ušla je kao jedna od moćnijih žena devedesetih godina. Svi opasni momci su se otimalu za nju, a ona je bila denserka i pevačica, koja je žarila i palila javnim nebom. Voljenka Ilić otkriva ekskluzivno o pikantnim detaljima… »
Voljenka Ilić otkrila nepoznate detalje iz života, pa priznala da se kaje zbog afere sa Milijem (foto)
Telegraf 14.09.2018
-Mili mi je oduvek bio interesantan i simpatičan, ali me nikada nije privlačio kao muškarac i sada ne mogu da razumem kako sam sebi dopustila da srozam svoje visoke kriterijumea - rekla je Voljenka. Voljenka Ilić ušla je u "Parove 7", kao jedna od jačih… »
Vesti dana »
Danas smenjivanje kiše i sunca, temperatura do 20 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 27 minutajoš 7 povezanih
Putin: Dobro razmislite o slanju “tomahavka”; Zelenski od Brisela traži i “patriote”
RTS pre 1 satjoš 4 povezane
Crno-beli igraju u neobičnom terminu: Evo gde možete gledati direktan prenos utakmice Partizan - Mladost
Kurir pre 57 minutajoš 7 povezanih
Jokićev tripl-dabl, Nikolin Denver izgubio u drami od Voriorsa: Gordonovih 50 nedovljno, zapalio se Kari!
Telegraf pre 11 minutajoš 4 povezane