Повезане вести

"Првенство Звезди у првом плану, нема приче о Наполију"

"Првенство Звезди у првом плану, нема приче о Наполију"

Н1 Инфо 14.09.2018
Фудбалери Црвене звезде ће у уторак играти против Наполија у првом мечу групне фазе Лиге шампиона, док ће у суботу од 20:30 часова угостити Радник из Сурдулице у оквиру 8. кола Суперлиге Србије. Дуел актуелног шампиона и… »
Милојевић о Милићу: Рачунам и на њега

Милојевић о Милићу: Рачунам и на њега

Мондо 14.09.2018
"Сви заслужују да играју, али сам морао да донесем одлуку", каже Звездин тренер о изостављању универзалца са списка играча за Лигу шампиона. Фото: МН Пресс Међу 25 фудбалера који су се нашли на списку Црвене звезде за Лигу… »
Милојевић: Еуфорија је ОК, али Радник је испред Наполија

Милојевић: Еуфорија је ОК, али Радник је испред Наполија

Дневник 14.09.2018
БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је данас да разуме еуфорију која влада због Лиге шампиона, али да сада у фокусу не сме да буде Наполи, већ Радник пошто је Суперлига приоритет. "Еуфорија је ОК, али… »
Милојевић: Еуфорија око Лиге шампиона је океј, али првенство је приоритет

Милојевић: Еуфорија око Лиге шампиона је океј, али првенство је приоритет

Бета 14.09.2018
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да му је "океј" еуфорија око Лиге шампиона, али да његови фудбалери морају да буду свесни да је српско првенство приоритет. "Првенство нам је битно и приоритет је, без обзира… »
Милојевић: Нема приче о Наполију и Лиги шампиона, рачунам на Милића

Милојевић: Нема приче о Наполију и Лиги шампиона, рачунам на Милића

Моззарт спорт 14.09.2018
"Сви заслужују да играју. Морали смо да донесемо одлуку, тако сам проценио. Милић је изузетно добар фудбалер, али је то једноставно тако", рекао је стратег црвено-белих. Црвена звезда у суботу (20.30) играча меч осмог кола… »
Владан Милојевић: Марин, Боаћи и Чаушић су спремни не знам ко ће дебитовати, Милић је добар играч!

Владан Милојевић: Марин, Боаћи и Чаушић су спремни не знам ко ће дебитовати, Милић је добар играч!

Хот спорт 14.09.2018
После две недеље паузе фудбалери Црвене звезде ће поново на терен, а тренер Владан Милојевић истиче да је титула приоритет. Радник сутра стиже на наш највећи стадион. Утакмица почиње у 20.30, а тренер црвено-белих Владан… »
Милојевићу је еуфорија океј, али забрањено је да се прича о било чему осим о Раднику

Милојевићу је еуфорија океј, али забрањено је да се прича о било чему осим о Раднику

Спортске.нет 14.09.2018
Звездин тренер не одступа од своје филозофије. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић нагласио је данас да је првенство Србије приоритет за његов тим. Еуфорију разуме, али играчима не дозовољава да размишљају и причају ни о… »
"Еуфорија је ок, али морају се знати приоритети"

"Еуфорија је ок, али морају се знати приоритети"

Мондо 14.09.2018
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић, по обичају, умерен и сталожен, иако утакмица са Наполијем куца на врата. "Марин, Боаћи и Чаушић ће се брзо уклопити". У суботу против Радника из Сурдулице, у уторак против Наполија. Иако… »

Вести дана »