Dačić: Vojska Kosova bi služila za eventualne sukobe

Dačić: Vojska Kosova bi služila za eventualne sukobe

Glas Amerike pre 6 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u petak da se Srbija apsolutno protivi formiranju vojske Kosova, jer je to u suprotnosti sa Rezolucijom 1244 i vodi ka ugrožavanju stabilnosti i bezbednosti na Kosovu. Rezolucija 1244 vidi Kfor kao jedini oblik oružanog prisustva na Kosovu,... »

Dačić: Priča o Vojsci Kosova novi udarac mirovnom procesu

Blic pre 6 dana
Namera Prištine da formira Vojsku Kosova predstavlja još jedan udarac mirovnom procesu, ocenio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i dodao da to rade one snage koje žele da potkopaju mogućnost iznalaženja trajnog rešenja. - Srbija je apsolutno protivi formiranju Vojske Kosova i... »

Dačić: Srbija se apsolutno protivi formiranju vojske Kosova

Nova ekonomija pre 6 dana
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio da se Srbija apsolutno protivi formiranju oružanih snaga Kosova jer je to u suprotnosti sa Rezolucijom 1244. "To apsolutno ugrožava bezbednost i stabilnost na Kosovu", rekao je Dačić. On je dodao da Rezolucija SB UN 1244 kao oružane snage predviđa samo... »

Dačić: Protiv formiranja vojske Kosova

Danas pre 6 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je danas da se Srbija apsolutno protivi formiranju vojske Kosova, ukazujući da to vodi ka ugrožavanju stabilnosti i bezbednosti na Kosovu.
To je u suprotnosti sa aktuelnim međunarodnim pravnim poretkom i Rezolucijom 1244 koja vidi Kfor kao jedini oblik oružanog prisustva, rekao je Dačić i upitao čemu bi te snage služile pored Kfora, osim za neke eventualne sukobe.... »

"Vidi se, NATO i SAD nisu zadovoljni i protivno je R-1244"

B92 pre 6 dana
B92: "Vidi se, NATO i SAD nisu zadovoljni i protivno je R-1244"
Beograd -- Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio da se Srbija apsolutno protivi formiranju oružanih snaga Kosova jer je to u suprotnosti sa Rezolucijom 1244.
"To apsolutno ugrožava bezbednost i stabilnost na Kosovu", rekao je Dačić. On je dodao da Rezolucija SB UN 1244 kao oružane snage predviđa samo Kfor i upitao čemu bi vojska Kosova služila pored Kfora. Dačić je ocenio da se, prema... »

Dačić: Formiranje vojske Kosova ugrozilo bi stabilnost

N1 Info pre 6 dana
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da se Srbija apsolutno protivi formiranju oružanih snaga Kosova jer je to u suprotnosti sa Rezolucijom 1244 i ugrožava bezbednost na Kosovu. "To apsolutno ugrožava bezbednost i stabilnost na Kosovu", rekao je Dačić.
On je dodao da Rezolucija SB UN 1244 kao oružane snage predviđa samo Kfor i upitao čemu bi vojska Kosova služila pored Kfora. Dačić je ocenio da se, prema reakcijama NATO i SAD, vidi da nisu zadovoljni načinom na koji Kosovo... »

Dačić: Srbija apsolutno protiv formiranja vojske Kosova

RTS pre 6 dana
RTS: Dačić: Srbija apsolutno protiv formiranja vojske Kosova
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poručuje da se Srbija apsolutno protivi formiranju vojske Kosova, ukazujući da to vodi ka ugrožavanju stabilnosti i bezbednosti u južnoj pokrajini.
Ivica Dačić je rekao da je to u suprotnosti sa aktuelnim međunarodnim pravnim poretkom i Rezolucijom 1244 koja vidi Kfor kao jedini oblik oružanog prisustva. "Smatramo da je to još jedan udarac mirovnom procesu i da to čine snage... »

Srbija se protivi formiranju oružanih snaga Kosova! Dačić: Čemu bi ta vojska služila pored Kfora?

Kurir pre 6 dana
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da se Srbija apsolutno protivi formiranju oružanih snaga Kosova jer je to u suprotnosti sa Rezolucijom 1244 i ugrožava bezbednost na Kosovu. "To apsolutno ugrožava bezbednost i stabilnost na Kosovu", rekao je Dačić. On je dodao da Rezolucija SB... »

Dačić: Srbija se apsolutno protivi formiranju tzv. kosovske vojske

Večernje novosti pre 6 dana
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da se Srbija apsolutno protivi formiranju oružanih snaga Kosova jer je to u suprotnosti sa Rezolucijom 1244 i ugrožava bezbednost na Kosovu
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da se Srbija apsolutno protivi formiranju oružanih snaga Kosova jer je to u suprotnosti sa Rezolucijom 1244 i ugrožava bezbednost na Kosovu. "To apsolutno ugrožava bezbednost i... »

Srbija se protivi formiranju oružanih snaga Kosova

Al Jazeera pre 6 dana
NATO i SAD traže da se formiranje vojske Kosova izvede kroz ustavne promjene i to se ne može dogoditi bez predstavnika Srba u Skupštini Kosova, kaže šef diplomatije Srbije Ivica Dačić.
Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u petak da se njegova zemlja apsolutno protivi formiranju oružanih snaga Kosova, jer je to, kako je rekao, u suprotnosti s Rezolucijom 1244 Vijeća sigurnosti Ujedinjenih... »

Dačić: Srbija se apsolutno protivi formiranju oružanih snaga Kosova

Slobodna Evropa pre 6 dana
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je u petak da se Srbija apsolutno protivi formiranju oružanih snaga Kosova jer je to u suprotnosti sa Rezolucijom 1244 i ugrožava bezbednost na Kosovu. "To apsolutno ugrožava bezbednost i stabilnost na Kosovu", rekao je Dačić. On je dodao da Rezolucija... »
©2018 Netmark d.o.o.