Odložen koncert "Opera na vodi"

Odložen koncert "Opera na vodi"

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
Sa žaljenjem konstatujemo da zbog velike tragedije koja se jutros dogodila na gradilištu "Beograda na vodi", u kojoj su poginula dva radnika, ne postoje uslovi da se održi naš planirani koncert "Opera na vodi"
Sa žaljenjem konstatujemo da zbog velike tragedije koja se jutros dogodila na gradilištu "Beograda na vodi", u kojoj su poginula dva radnika, ne postoje uslovi da se naš planirani koncert "Opera na vodi" povodom 150. godišnjice... »

Odložen koncert "Opera na vodi"

RTS petak, 14. septembar 2018.
RTS: Odložen koncert "Opera na vodi"
Zbog nesreće koja se dogodila na gradilištu "Beograda na vodi", u kojoj su poginula dva radnika, odložen je koncert "Opera na vodi" povodom 150. godišnjice postojanja Narodnog pozorišta.
U Narodnom pozorištu navode da će o novom terminu koncerta naknadno obavestiti javnost. "Imajući u vidu tragične okolnosti obaveštavamo ovim putem publiku i sve najavljene goste da se koncert odlaže za nekoliko dana, a o novom... »

Narodno pozorište: Otkazana "Opera na vodi" zbog pogibije radnika

Kurir petak, 14. septembar 2018.
oT
Narodno pozorište u Beogradu sa žaljenjem konstatuje da zbog velike tragedije koja se dogodila na gradilištu "Beograda na vodi", u kojoj su poginula dva radnika, ne postoje uslovi da se koncert povodom 150. godišnjice postojanja održi kako je planirano u subotu 15.... »
©2019 Netmark d.o.o.