Pacoli traži da i Albanija učestvuje u dijalogu

Albanski don koji gospodari prištinom: Sali Beriša uništio dokaze za "žutu kuću", on je mentor Tačiju i Haradinaju!

Kurir subota, 15. septembar 2018.
Vladimir Vukčević kaže da je srpsko tužilaštvo imalo saznanja da je upravo bivši premijer bio glavni igrač u prikrivanju krvavih tragova u slučaju trgovine ljudskim organima iz 1999.
Kosovsko rukovodstvo više i ne krije da je pod direktnim diktatom Tirane i da svaki potez Prištine određuju politički moćnici Albanije, pa čak i bivši premijer Sali Beriša. Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli otvoreno... »

Pacoli traži da i Albanija učestvuje u dijalogu

Blic subota, 15. septembar 2018.
Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli, koji je danas sa ministrom spoljnih poslova Albanije Ditmirom Bušatijem razgovarao o završnoj fazi Briselskog dijaloga, zatražio je od njega da, kako je rekao, Albanija učestvuje u dijalogu sa Srbijom. - Tražio sam da Albanija ne sedi skrštenih ruku... »

Pacoli traži da i Albanija učestvuje u dijalogu

Večernje novosti subota, 15. septembar 2018.
"Tražio sam da Albanija ne sedi skrštenih ruku u ovom procesu, već da bude sastavni deo našeg cilja. Naš cilj je dijalog sa Srbijom. Albanija treba da bude prisutna. Ako mogu EU i SAD, zašto ne Albanija?", rekao je Pacoli
Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli, koji je danas sa ministrom spoljnih poslova Albanije Ditmirom Bušatijem razgovarao o završnoj fazi Briselskog dijaloga, zatražio je od njega da, kako je rekao, Albanija učestvuje... »
©2018 Netmark d.o.o.