Povezane vesti
Bivši ministar otkriva mračne tajne iz '90-ih: Sreo sam Arkana i Cecu na splavu kod hotela Jugoslavija, sedeli smo sto do…
Alo 16.09.2018
Čovek koji je važio za moćnika i uticajnu osobu, uglavnom iz senke, odlučio je da progovori i otkrije mnoge tajne o kojima ćuti dve decenije. Nije pronašao bolji način da to uradi, nego da uđe u rijaliti. Zoran Novaković dao je ekskluzivan intervju o… »
Arkanu dugujem živu glavu! Bivši ministar otkrio: Sa Cecom i Željkom sam sarađivao, a ovim potezom su me kupili! (foto)
Kurir 16.09.2018
Jedan od učesnika sedme sezone rijalitija " Parovi" Zoran Novaković je svojevremeno važio za moćnika i uticajnu osobu, uglavnom iz senke, odlučio je da progovori i otkrije mnoge tajne o kojima ćuti dve decenije. Nije pronašao bolji način da to uradi… »
Vesti dana »

EPS pokreće poskupljenje struje uz finansiranje iz sopstvenih sredstava i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 29 povezanih

"Sastanak da, Moskva ne": Zelenski: Spremni smo za susret sa Putinom, Amerika mora da reaguje ako Rusi nisu
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih

Izrael pojačava vojnu ofanzivu u Gazi uz mobilizaciju desetina hiljada rezervista
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 24 povezane

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane

Uhapšen mladić zbog pokušaja ubistva policajca u Mionici - isekao ga mačetom
Novi magazin pre 26 minutajoš 21 povezana