Povezane vesti
Bivši ministar otkriva mračne tajne iz '90-ih: Sreo sam Arkana i Cecu na splavu kod hotela Jugoslavija, sedeli smo sto do…
Alo 16.09.2018
Čovek koji je važio za moćnika i uticajnu osobu, uglavnom iz senke, odlučio je da progovori i otkrije mnoge tajne o kojima ćuti dve decenije. Nije pronašao bolji način da to uradi, nego da uđe u rijaliti. Zoran Novaković dao je ekskluzivan intervju o… »
Arkanu dugujem živu glavu! Bivši ministar otkrio: Sa Cecom i Željkom sam sarađivao, a ovim potezom su me kupili! (foto)
Kurir 16.09.2018
Jedan od učesnika sedme sezone rijalitija " Parovi" Zoran Novaković je svojevremeno važio za moćnika i uticajnu osobu, uglavnom iz senke, odlučio je da progovori i otkrije mnoge tajne o kojima ćuti dve decenije. Nije pronašao bolji način da to uradi… »
Vesti dana »

Danas sunčano na celoj teritoriji Srbije: Najviša temperatura do 39 °C
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih

Ako Putin i Tramp povuku ovaj potez, to je kraj za Ukrajinu! Najveća noćna mora Evrope i NATO može da se ostvari: 5 scenarija za kraj rata i malo je reći da je Zelenski u problemu
Blic pre 14 minutajoš 5 povezanih

Najviši vulkan u Evroaziji izbacio pepeo na visinu od 12 kilometara! Ide u ovom pravcu, može da padne na ova mesta: Aktivnost se ne smiruje
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

(Video, foto) urušile se zgrade u Turskoj, ima mrtvih! Nakon snažnog potresa usledilo još 20, izdato hitno upozorenje građanima: Obustavljen avio-saobraćaj
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

On je zaštitnik svih koji nepravedno stradaju zbog svojih uverenja Danas se slavi sveti mučenik Kalinik
Dnevnik pre 6 satijoš 3 povezane