Повезане вести
Имали су жестоки секс, Па уследила невиђена свађа! Драли се, урлали, а онда Лакић бесан дозивао своју бившу љубав!
Ало 17.09.2018
Скандал! У току овог мирног поподнева ништа није слутило да ће Лакић и Цока имати до сада најжустрију свађу! - Мислим, ја и сада њега да видим овде, не знам шта бих му од срамоте рекла, буквално ми је криво, лоше се осећам -… »
Од жестоког секса тресла се вила Парова, САД ће да је сруше свађајући се! Лакић одувао 15 година млађу цоку: Хоћу бившу да ме…
Курир 17.09.2018
Накн бурне ноћи па мирног дана, вилу "Парова" потресла је свађа љубавника Цоке Тасић и Николе Лакића. Наиме, такмичарка се присетила дечка којег је преварила са Лакићем, а он кад је то чуо пао му је мрак на очи. "Ја и сада њега… »
Вести дана »

Протест и инциденти испред просторија СНС: Присталице напредњака гађале јајима и флашама окупљене грађане, чуо се јак топовски удар
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Приближава се Трампов рок, хоће ли притисак променити ток рата у Украјини?
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Тешка несрећа код Шибеника: Једна особа погинула када је камион прешао у супротну траку и ударио у аутомобил
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Османи примила писмо од Трампа: Амерички председник назвао Косово правим пријатељем САД
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана