Povezane vesti
Imali su žestoki seks, Pa usledila neviđena svađa! Drali se, urlali, a onda Lakić besan dozivao svoju bivšu ljubav!
Alo 17.09.2018
Skandal! U toku ovog mirnog popodneva ništa nije slutilo da će Lakić i Coka imati do sada najžustriju svađu! - Mislim, ja i sada njega da vidim ovde, ne znam šta bih mu od sramote rekla, bukvalno mi je krivo, loše se osećam - pričala je Tasićeva… »
Od žestokog seksa tresla se vila Parova, SAD će da je sruše svađajući se! Lakić oduvao 15 godina mlađu coku: Hoću bivšu da me…
Kurir 17.09.2018
Nakn burne noći pa mirnog dana, vilu "Parova" potresla je svađa ljubavnika Coke Tasić i Nikole Lakića. Naime, takmičarka se prisetila dečka kojeg je prevarila sa Lakićem, a on kad je to čuo pao mu je mrak na oči. "Ja i sada njega da vidim ovde, ne znam… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 60 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 12 minutajoš 38 povezanih

Gužve na Novom Beogradu, vozila se polako kreću zbog pripreme za vojnu paradu (foto)
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih