Povezane vesti
Imali su žestoki seks, Pa usledila neviđena svađa! Drali se, urlali, a onda Lakić besan dozivao svoju bivšu ljubav!
Alo 17.09.2018
Skandal! U toku ovog mirnog popodneva ništa nije slutilo da će Lakić i Coka imati do sada najžustriju svađu! - Mislim, ja i sada njega da vidim ovde, ne znam šta bih mu od sramote rekla, bukvalno mi je krivo, loše se osećam - pričala je Tasićeva… »
Od žestokog seksa tresla se vila Parova, SAD će da je sruše svađajući se! Lakić oduvao 15 godina mlađu coku: Hoću bivšu da me…
Kurir 17.09.2018
Nakn burne noći pa mirnog dana, vilu "Parova" potresla je svađa ljubavnika Coke Tasić i Nikole Lakića. Naime, takmičarka se prisetila dečka kojeg je prevarila sa Lakićem, a on kad je to čuo pao mu je mrak na oči. "Ja i sada njega da vidim ovde, ne znam… »
Vesti dana »
Preminuo Mark Brnović, kojeg je Tramp nominovao za ambasadora u Srbiji
Danas pre 40 minutajoš 2 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
(Foto) Bračni par na Pešterskoj visoravni sleteo autom u snežni nanos. Pripadnici Granične policije hitno reagovali: Odmah počela evakuacija.
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
MUP: Krivična prijava protiv osumnjičene da je razbila prozor i staklo na vratima Patrijaršije
Danas pre 1 satjoš 2 povezane