Povezane vesti
Japanski milijarder prvi 'privatni' putnik na Mjesec
Al Jazeera 18.09.2018
Modnog tajkuna Yusaku Maezawu će u svemir ponijeti raketa BFR kompanije SpaceX; misija planirana za 2023. godinu. Kompanija Elona Muska SpaceX objavila je ime prvog privatnog putnika na Mjesec, a to je japanski milijarder Yusaku Maezawa, prenose… »
Japanski milijarder prvi turista na putu oko Meseca
N1 Info 18.09.2018
Japanski milijarder Jusaku Maezava, koji se obogatio onlajn prodajom odeće i koji je kolekcionar dela savremene umetnosti, biće prvi turista oko Meseca privatne američke svemirske kompanije Space X, dok će pratioci milijardera biti umetnici. Izvor… »
Otkriveno ko će biti prvi putnik na Mesec
Radio 021 18.09.2018
Direktor kompanije SpaceX Ilon Mask je otkrio da će japanski milijarder Jusaku Maezava, osnivač kompanije Zozotown, biti prvi privatni putnik na putu oko Meseca. Za ovu misiju će SpaceX koristiti svoju buduću masivnu raketu pod nazivom Big Falcon Rocket… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 19 minutajoš 17 povezanih
Asmin neće da se izvini Stanijinoj majci, Slavica ga ne zanima: Evo od koga se Durdžić sve vreme ne odvaja u finalu Elite 9 (video)
Blic pre 35 minutajoš 14 povezanih
"Tužiću je, neće videti dinara" Terza pobesneo zbog ćerke, vređa Milicu i histeriše: "Imam dokaze protiv nje" (video)
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Na današnji dan, 21. jul: Rođen Ernest Hemingvej, umro Zoran Radmilović...
N1 Info pre 24 minutajoš 2 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Nastavak masovnih napada dronovima, na udaru veliki gradovi u Rusiji i Ukrajini
RTV pre 20 minutajoš 1 povezana