Povezane vesti
Mališan nastradao pred 8. Rođendan Majka dečaka neutešna: Nisam ni znala da ga otac vodi u Prokuplje
Press 18.09.2018
Mali Mladen Gušljatović iz sela Zlot kod Bora, umesto da 5. oktobra sa drugovima proslavi osmi rođendan nastradao je u stravičnoj nesreći kod Prokuplja, kada je sa ocem stao pored lekovite "Suve česme" kako bi natočio vodu. Foto:Blic - Suprug i ja smo… »
Tragedija kod Prokuplja Umesto rođendana sinu sprema sahranu
Večernje novosti 18.09.2018
Sanela Gušlješević, majka dečaka nastradalog na magistralnom putu u šoku posle strašnih vesti. Mladen (7) poginuo dok je prelazio magistralu. MOJ bivši suprug je došao u nedelju po našeg sina Mladena, koji bi 5. oktobra napunio osam godina. Nije mi kazao… »
Vesti dana »
Otkriveno šta se desilo Kristijanu Eriksenu: "Pokušao je da nešto kaže pre nego što je pao"
B92 pre 52 minutajoš 46 povezanih
"Ako uzvrati, nastaviće se još 47 godina" Tramp se hitno oglasio nakon novog napada Irana na Izrael i besan je kao ris: "Ispalili ste svoje rakete, to je dovoljno"
Blic pre 1 satjoš 47 povezanih
Zverev posle osvajanja RG: "Već sam malo pijan, ako me nazovete najgorim igračem koji je osvojio GS..."
Telegraf pre 42 minutajoš 41 povezana
CIK u Prištini: Samoopredeljenju 43,03 odsto glasova, Srpskoj listi 5,89; Elek: Fantastičan rezultat SL, 42.166 glasova u srpskim sredinama
RTV pre 12 minutajoš 105 povezanih