Povezane vesti
Haos u parovima! Lakić odlepio jer planira da mu "skine" devojku, bokser se samo ućutao i odbrojava do nokauta!
Alo 19.09.2018
Sukob između Nikole Lakić i Benjamina Spahović uznemirilo je sve ukućane. Naime, do sukoba je došlo zato što se Benja približio Izabeli Alijosjki, inače bivšoj devojci Lakića. Sve je to eskaliralo jer je Lakić, kako kaže, iznerviran činjenicom da je… »
Benjamin i Lakić zaratili zbog izabele: Lik je u igri, ništa mu više nije važno! (foto)
Kurir 19.09.2018
Svi ukućani na nogama! Situacija između Lakića i Benjamina se ne smiruje. Sve je počelo kada je Nikola postao svestan koliko su njegova bivša Izabela i Benjamin bliski, uprkos njihovom prijateljstvu. "Nemam šta da komentarišem, lik se totalno ubacio u… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 37 minutajoš 3 povezane
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 22 minutajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 22 minutajoš 2 povezane
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana