Povezane vesti
Pacijent pre samoubistva u Vranju dobio epi napad i pobegao iz bolnice: Kada su ga smirili, krenuo da namešta krevet, okrenuo…
Telegraf 23.09.2018
Nakon pada je zadobio teške, životno ugrožavajuće povrede grudnog koša, glave i trbuha, zatim je prestao da diše. Pacijent A. S. (60) iz sela kod Vranja skočio je sa trećeg sprata Internog odeljenja vranjske bolnice, a sat vremena kasnije je i… »
Tragedija u Vranju: Otac troje dece se ubio skokom kroz bolnički prozor
Večernje novosti 22.09.2018
Iz bolničke sobe, sa trećeg sprata Internog odeljenja bolnice u Vranju skočio je pacijent koji je sat vremena kasnije podlegao povredama. Iz bolničke sobe, sa trećeg sprata Internog odeljenja bolnice u Vranju skočio je pacijent koji je sat vremena… »
Vesti dana »

"Pitaj boga šta pumpaju, osim što nerviraju građane" Kolaps zbog blokade na Brankovom mostu, novi 3-časovni teror, narod se pita dokle više! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 53 povezane

Direktorka obaveštajnih službi SAD: U četu zvaničnika na Signalu nije objavljena nikakva poverljiva informacija
Euronews pre 5 satijoš 35 povezanih

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 9 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 2 satajoš 33 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 3 satajoš 32 povezane