Povezane vesti
Branio sam čast i trudnu suprugu: Borković otkrio detalje incidenta u Italiji
Večernje novosti 25.09.2018
Napali su me verbalno i fizički, ali i Andrijanu, koja je u drugom stanju – tvrdi srpski automobilista. NISAM nikad bio pristalica "teorija zavere", ali sada, posle svega što se dešavalo u Monci, i kada se setim šta se sve događalo od početka… »
Borković: Ne daju da Srbin bude šampion
RTV 25.09.2018
BEOGRAD - Srpski automobilista Dušan Borković izvinio se danas što je "naseo na provokaciju" u Monci i udario navijača zbog čega je diskvalifikovan, ali ističe da je jednostavno bio prinuđen da se brani i da je uveren da bi to na njegovom mestu… »
Dušan Borković otkriva: Ne daju da budem šampion samo zato što sam Srbin!
Kurir 25.09.2018
Najbolji srpski automobilista Dušan Borković žestoko je kažnjen nakon incidenta na trci TCR Evropa serije u Monci, a po njegovom mišljenju, samo zato da on kao Srbin ne bi postao šampion! Nakon što je Duca u opštem metežu udario jednog od… »
Borković: Udarili na Srbina, e pa neće moći!
Mondo 25.09.2018
Srpski automobilista Dušan Borković o incidentima i tuči u Monci. Titula prvaka TCR šampionata sada daleko, ali nije sve izgubljeno. Odlučuju trke u Barseloni, gde je najveći rival Askona domaćin. "Šanse su mi 20%, ali pokazaću im!". Dušan… »
Vesti dana »

Kolona studenata iz Novog Sada krenula za Beograd, prate ih građani i poljoprivrednici
Beta pre 1 satjoš 21 povezana

Ružić: Kamp u Pionirskom parku kao kulisa iz rijalitija, nova vlada da bude oročena i pripremi izbore
N1 Info pre 27 minutajoš 10 povezanih

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal traži da se Papiću, Grčiću i Marinkoviću produži pritvor
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih

Bogdanović posle brutalne partije: "On je primer i izvlači najbolje iz mene" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 9 povezanih

Ukratko iz sveta - Trump pozvao Rusiju da podrži primirje, dok odnos s EU eskalira
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 30 povezanih