Povezane vesti
"Zaklao sam devojku koju sam voleo": Ivan je krvnički ubio Anitu, a dok je opisivao zločin, izjavio je da je to uradio zbog…
Telegraf 27.09.2018
Protiv Ivana su tada na snazi bile zaštitne mere jer je ranije napao ženu. Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv Ivana Kralja (36) zbog svirepog ubistva Anite Novoselac (39) koje je počinio u maju ove godine. Ivan se tereti… »
Ivan izbo Anitu, a onda policiji rekao: "Ubio sam ženu koju sam voleo, dođite"
Alo 27.09.2018
Sud podigao optužnicu protiv Ivana K. zbog sumnje da je brutalno ubio svoju vanbračnu suprugu. Tužilaštvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv Ivana K. (36) zbog sumnje da je 20. maja oko 6 sati ujutru u kupatilu stana kuhinjskim nožem ubio svoju… »
Vesti dana »

RZS: Potrošačke cene u avgustu više za 0,2 odsto, na godišnjem nivou 4,7 procenata
Biznis.rs pre 16 minutajoš 31 povezana

Od oktobra poskupljuje centralno grejanje! Evo koliko će novca građani morati da izdvoje za tople radijatore
Kurir pre 4 satijoš 11 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 34 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Novi magazin pre 4 satijoš 26 povezanih

Novi udar na Srbe na KiM: Kurtijeva policija upala u PIO fond i RFZO u Kosovskoj Mitrovici
Sputnik pre 2 satajoš 19 povezanih