Povezane vesti
"Budim se... Gomila ljudi..." Šok ispovest, učesnica rijalitija provela noć na kruzeru sa imućnim gospodinom, ali najgore tek…
Alo 30.09.2018
Dala sebi malo oduška. Takmičarka sedme sezone "Parova" prepričavala svoje doživljaje sa kruzera i iznendila sve učesnike. Kako je svojim učešćem želela da pokaže da devojke mogu da budu lepe, inteligentne, ali i uspešne, kako je govorila Enisa… »
Budim se u sobi, 10 ljudi oko mene, a drugarica mi objašnjava šta sam uradila: Enisa iznela detalje o burnoj prošlosti na…
Kurir 30.09.2018
Takmičarka sedme sezone parova prepričavala svoje doživljaje sa kruzera i iznenadila sve učesnike. Enisa Bajramović, pred ulazak u luksuznu vilu, sada je javno progovorila o aferama sa imućnim ljudima, kod kojih je provodila vreme. Tokom učešća nije se… »
Vesti dana »

(Video) Ogroman požar bukti kod Novog Sada! Crni, gusti dim vidi se iz centra, odjekuju detonacije: Na terenu sve vatrogasne jedinice
Blic pre 32 minutajoš 35 povezanih

Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Novom Sadu tvrde da su izbačeni iz objekta, oglasio se dekan: Promenili smo brave, zgrada će do daljnjeg biti zaključana (foto, video)
Blic pre 32 minutajoš 58 povezanih

Pafos - Crvena zvezda uživo: Ovo je 11 crveno-belih za Ligu šampiona!
Mondo pre 32 minutajoš 21 povezana

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 7 satijoš 32 povezane

Zvezda odradila prvi trening sa novim timom, Sferopulos naglasio da je uzbuđen
Sportske.net pre 3 satajoš 28 povezanih