Povezane vesti

Novak posle treninga na Dorćolu priznao da još nije završio najvažniju stvar koja ga čeka!

Novak posle treninga na Dorćolu priznao da još nije završio najvažniju stvar koja ga čeka!

Alo 01.10.2018
"Posle osvajanja Gren Slema kod svakog tenisera dolazi do emotivnog pražnjenja tako i kod mene", objašnjava Đoković. Novak Đoković dane koje provodi u Beogradu, koristi za treninge na terenima TC "Novak". Najbolji srpski teniser otkrio je razlog… »
Novak poslao brutalnu poruku Federeru, posle ovoga se neće više ni poznavati! (video)

Novak poslao brutalnu poruku Federeru, posle ovoga se neće više ni poznavati! (video)

Alo 01.10.2018
"Stvarno je ogromno uzajamno poštovanje, samo... ", kaže srpski as. Novak Đoković je, kaže, tokom nastupa na Lejver kupu kao nikada do sada upoznao Rodžera Federera. Bili su u istom, pobedničkom timu Evrope, koji je odbranio titulu na ovom… »
Đoković je otkrio još jednu važnu stvar u borbi za povratak na prvo mesto! (VIDEO)

Đoković je otkrio još jednu važnu stvar u borbi za povratak na prvo mesto! (VIDEO)

Alo 01.10.2018
Ukoliko Novak ne bude prvi posle Šangaja, a odluči se za Bazel, eto prilike za novu lekciju Federeru. Novak Đoković je danas otkrio i još nešto: vrlo je blizu da potvrdi učešće na još jednom turniru. Iako nije bilo u planu, moguće je da će… »
Đoković: Upoznao sam Federera kao nikada do sada, to će osnažiti naš odnos! (video)

Đoković: Upoznao sam Federera kao nikada do sada, to će osnažiti naš odnos! (video)

Telegraf 01.10.2018
Najbolji srpski teniser pričao je o svom velikom rivalu sa velikim poštovanjem. Najbolji srpski teniser Novak Ðoković izjavio je da je "Lejver kup" u Čikagu učvrstio prijateljski odnos sa Rodžerom Federerom, ali i da neće promeniti njihovo veliko… »

Vesti dana »