Povezane vesti
Poketino: Mesi 2005. zamalo došao u Espanjol
N1 Info 02.10.2018
Menadžer Totenhema Maurisio Poketino govorio je za medije pred utakmicu drugog kola Lige šampiona protiv Barselone u Londonu, a posebno je zanimljivo bilo njegovo izlaganje o neizbežnom Lionelu Mesiju. Mesi je stekao status legende u Barseloni, gde je… »
Poketino: Za mene će Mesi biti broj jedan dok se ne povuče
Večernje novosti 01.10.2018
Izuzetno me motiviše što igramo protiv Barselone jer sam navijač Espanjola - kazao je menadžer Totenhema u susret drugom kolu grupne faze Lige šampiona. Fudbaleri Totenhema i Barselone sastaće se u sredu Londonu, u drugom kolu grupne faze Lige šampiona… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Napeto u Novom Sadu, žandarmerija potiskuje građane ispred SNS-a: Policija čuva sedišta naprednjaka širom Srbije, zborovi posetili zgrade Suzane Vasiljević i Vesića
Nova pre 22 minutajoš 81 povezana

VIDEO Protest ispred prostorija SNS u Novom Sadu: Žandarmerija potisnula građane
Radio 021 pre 3 minutajoš 26 povezanih

Kiša će padati noćas, očekujte pljuskove i narednih dana! Pripremite kabanice i kišobrane Evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje Oglasio se RHMZ
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 22 povezane