Povezane vesti

Sloba proganja lunu i u snu Đoganijeva neutešno jecala: Gade mi se svi muškarci, kunem se, osetila sam njegov miris, a onda...…

Sloba proganja lunu i u snu Đoganijeva neutešno jecala: Gade mi se svi muškarci, kunem se, osetila sam njegov miris, a onda...…

Kurir 02.10.2018
Luna Đogani malo malo pa zaplače kada čuje neku pesmu koja je podseća na njenu ljubav prema Slobi Radanoviću. "Kao da ne postojim ovde bez njega! Kao da nisam ja. Ne mogu da funkcionišem bez njega, kao da nisam ja. U svakom trenutku očekujem da se… »
Luna grebala sto na kojem se Sloba potpisao, pa jecala i kidala se: Osetila sam njegov miris, imam osećaj da idem ka njemu…

Luna grebala sto na kojem se Sloba potpisao, pa jecala i kidala se: Osetila sam njegov miris, imam osećaj da idem ka njemu…

Telegraf 02.10.2018
Đoganijeva se ponovo rasplakala, a Savo Perović pokušao je da je uteši. Luna Đogani ponovo je imala emotivnu krizu, nakon žurke povodom rođendana Aleksandre Subotić. Luna je otišla u Pab gde je noktima prelazila po stolu na kojem je ispisano ime Slobe… »

Vesti dana »