Povezane vesti
Maksimović: Drago mi je zbog pobede u prvoj utakmici
Hot sport 02.10.2018
Igor Maksimović je imao specifičnu uvertiru pred meč sa Radnikom. Igoru je ovo prvi meč u Superligi kao starter u timu Voždovca. Bio je u prvih jedanaest igrača u kupu Srbije, ali utakmica sa Radnikom je prva u borbi za bodove koju je počeo od prvog… »
Maksimović: Dišemo kao jedan
Večernje novosti 02.10.2018
Drago mi je da sam u svojoj prvoj utakmici u u kojoj sam se našao kao starter i u kojoj se moj tim bori za bodove, došao do pobede, kaže Igor Maksimović. Igor Maksimović je imao specifičnu uvertiru pred meč sa Radnikom. Igoru je ovo prvi meč u super ligi… »
Vesti dana »

Policija ispred Gradske kuće u Zaječaru, unutra maskirani ljudi: Kako izgleda konstitutivna sednica (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Danas pre 6 satijoš 9 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih

"Mađarska odbija da prihvati tu odluku": Orban: Dodik je osuđen jer "odbija da igra kako Brisel svira"
Blic pre 1 satjoš 24 povezane

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 34 povezane