Povezane vesti
Došla sam kod lekara da molim za bolesno dete, a doktor je zgrabio za vrat i izbacio naglavačke!
Alo 03.10.2018
Backovićeva tvrdi da je doktor fizički nasrnuo na nju, on negira. Nikšićanka Adila Backović, koja mjesecima bezuspješno pokušava da se izbori da njena kćerka bude poslata na rehabilitaciju u Institut Igalo, tvrdi da je početkom avgusta fizički napao… »
Nikšićanka optužuje doktora: Napao me u ambulanti, hvatao za vrat i čupao! Lekar: To u životu nisam uradio!
Kurir 03.10.2018
Nikšićanka Adila Backović, koja mesecima bezuspešno pokušava da se izbori da njena ćerka bude poslata na rehabilitaciju u Institut Igalo, tvrdi da je početkom avgusta fizički napao ginekolog nikšićke Opšte bolnice dr Milan Knežević. Ona tvrdi da ju je on… »
Vesti dana »

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 2 satajoš 47 povezanih

Uhapšena majka (19) se tereti za pokušaj ubistva Oglasio se Dačić o bebi staroj 20 dana koja je ostavljena pored kontejnera u Zemunu: Otkrio nove detalje!
Kurir pre 26 minutajoš 32 povezane

Svi privedeni pušteni da se brane sa slobode, hitna pomoć izašla iz zgrade suda (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 31 povezana