Povezane vesti
Pobegao sam iz zatvora zbog Dragane Mirković! Baki B3 prvi put progovorio o ovome pred kamerama!
Telegraf 03.10.2018
Nekada popularni denser, sada učesnik Parova, prvi put je progovorio o ovom delu svoje prošlosti. Jedan od najintrigantnijih "Parografa" započeo je suviše intimnim pitanjem za Andriju Đoganija, poznatijeg kao Baki B3. Nekada jedan od najpopularnijih… »
Bili smo baš siromašni, nismo imali čak ni veš mašinu, a pobegao sam iz zatvora zbog Dragane MIrković!
Alo 03.10.2018
Njegov i više nego turbulentan stil života intrigira već dugi niz godina. Jedan od najintrigantnijih "Parografa", započeo je suviše intimnim pitanjem. Istina o porodici Đogani sinoć je izašla na videlo. Andrija Đoganiji, poznatiji kao Baki B3, jedan od… »
Vesti dana »
Rade Veljanovski o Savetu REM-a: Ne može se očekivati da će napraviti pomak, vlast fingira dobru nameru
Radio 021 pre 16 minutajoš 76 povezanih
BLOG UŽIVO „Ovo može da bude kobno po mene, ali možda će po vas biti dobro“: Obraćanje Dijane Hrke, kaže da joj je lošije, ali da ide do kraja
Nova pre 5 minutajoš 114 povezane
Niški studenti u blokadi pozvali na hitnu akciju zbog gostovanja Dejana Vuka Stankovića na NišTV
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Tomas Tuhel pred duel sa Srbijom: „Susrešćemo se sa veoma patriotskom reprezentacijom Srbije!“
Hot sport pre 1 satjoš 41 povezana
Jerinić (ZLF): Milan Antonijević kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Beta pre 3 satajoš 17 povezanih