Povezane vesti
Jeziva porodična priča učesnice parova Mama mi je umrla, tetka se udala za tatu, odala se alkoholu i maltretirala me!
Alo 03.10.2018
Ovako nešto još niste čuli! Užasni porodični odnosi i bolno detinjstvo. Ljubica Stefanov podelila je svoju tešku priču, zbog koje nije imala kontakt sa svojim ocem dugi niz godina. Majka joj se odala alkoholu zbog očevevog neverstva, još od njenog petog… »
Ljubica ispričala bizarne detalje o životu van vile Parova: Otac je varao moju majku, a ona postala alkoholičar! Ono što je…
Kurir 03.10.2018
Ljubica Stankov podelila je svoju tešku priču, zbog koje nije imala kontakt sa svojim ocem dugi niz godina. Kako učesnica " Parova 7" kaže, majka joj se odala alkoholu zbog očevevog neverstva, još od njenog petog razreda. "Jedno vreme nisam pričala sa… »
Vesti dana »

Potresna poruka na spomeniku Saše Popovića, ove reči slamaju srca: "Nikada te nećemo zaboraviti..."
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane

Nevreme sa jakim vetrom i obilnim padavinama izazvalo probleme u Srbiji, posebno u Čačku
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 42 povezane

Dok svi čekaju konačni sud o Bogdanovom daljem učešću na Eurobasketu, selektor otkrio ko bi mogao biti novi kapiten
Story pre 1 satjoš 38 povezanih

Skandal u Prištini: Nije izabran potpredsednik iz srpske zajednice, a Baša zaključio konstitutivnu sednicu
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Objavljen video-snimak ubistva bivšeg predsednika skupštine! Napadač se prerušio u dostavljača i pobegao (video)
Alo pre 36 minutajoš 22 povezane