Povezane vesti
Jako me je palilo kad jednom rukom drži knjigu, a drugom prelazi preko mojih butina! Vendi posle dve decenije otkrila detalje…
Press 05.10.2018
Dobro je poznato da je pevačica Vesna Vukelić Vendi pre dvadeset godila bila u ljubavnoj vezu sa liderom SRS Vojislavom Šešešljem. Međutim, pevačica posle mnogo godina otkriva sve detalje iz veze ali i kreveta sa ovim političarem. – Ja sam neko ko u… »
Otkrila detalje Vendi tvrdi da je imala seks sa Šešeljem: Orošavao mi i telo i duh
Večernje novosti 04.10.2018
Pevačica Vesna Vukelić pre dvadesetak godina je bila u vezi sa liderom radikala, a sada je za nedeljnik "Afera" progovorila o intimnim detaljima tog odnosa. PEVAČICA Vesna Vukelić Vendi pre dvadesetak godina je bila u vezi sa liderom radikala Vojislavom… »
Vesti dana »
Orban: Situacija izuzetno ozbiljna, ali snabdevanje Mađarske gasom zasad nije ugroženo
Sputnik pre 21 minutajoš 31 povezana
Iran odgovorio na Trampov poziv da se otvori Ormuski moreuz: Vrata otvaramo samo prijateljima
RTS pre 21 minutajoš 22 povezane
Danas pretežno sunčano i toplo, temperatura do 25 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 45 minutajoš 16 povezanih
Na današnji dan počelo bombardovanje Beograda: napad bez upozorenja koji je označio ulazak u Drugi svetski rat
Insajder pre 30 minutajoš 12 povezanih