Pozorište nema portparola, sa Globom sarađuje

Pozorište nema portparola, sa Globom sarađuje

Danas četvrtak, 11. oktobar 2018.
Upravnik NP negira tvrdnje medija da je bivŠa "Plejbojeva zečica" zadužena za odnose sa javnošću u nacionalnom teatru Pravilnikom o sistematizaciji radnih mesta u Narodnom pozorištu u Beogradu nije predviđeno mesto predstavnika za medije ili portparola, tako da na tim nepostojećim mestima nema zaposlenih. Svako predstavljanje u javnosti pod tim funkcijama, Pozorište ne podržava.
NP je potpisalo godišnji ugovor sa magazinom Glob Internacional o oglašavanju i drugim medijskim aktivnostima vezanim za kuću, uz mesečnu nadoknadu u visini od 20.000 dinara. Ovaj dvojezično štampani luksuzno opremljeni magazin,... »

Narodno pozorište: Ugovor smo potpisali sa magazinom, a ne sa pi-arom

Večernje novosti četvrtak, 11. oktobar 2018.
Saopštenje upravnika Narodnog pozorišta: U Pravilniku o sistematizaciji radnih mesta nema predviđene pozicije predstavnika za medije ili portparola, tako da na tim nepostojećim mestima nema zaposlenih
POVODOM nedavnih napisa u štampi da je na mestu portparola Narodnog pozorišta zaposlena "Plejbojeva" zečica Mirela Krajinović, oglasio se saopštenjem upravnik Dejan Savić. - Narodno pozorište u Pravilniku o sistematizaciji radnih... »
©2019 Netmark d.o.o.