Pozorište nema portparola, sa Globom sarađuje

Pozorište nema portparola, sa Globom sarađuje

Danas pre 8 dana
Upravnik NP negira tvrdnje medija da je bivŠa "Plejbojeva zečica" zadužena za odnose sa javnošću u nacionalnom teatru Pravilnikom o sistematizaciji radnih mesta u Narodnom pozorištu u Beogradu nije predviđeno mesto predstavnika za medije ili portparola, tako da na tim nepostojećim mestima nema zaposlenih. Svako predstavljanje u javnosti pod tim funkcijama, Pozorište ne podržava.
NP je potpisalo godišnji ugovor sa magazinom Glob Internacional o oglašavanju i drugim medijskim aktivnostima vezanim za kuću, uz mesečnu nadoknadu u visini od 20.000 dinara. Ovaj dvojezično štampani luksuzno opremljeni magazin,... »

Narodno pozorište: Ugovor smo potpisali sa magazinom, a ne sa pi-arom

Večernje novosti pre 8 dana
Saopštenje upravnika Narodnog pozorišta: U Pravilniku o sistematizaciji radnih mesta nema predviđene pozicije predstavnika za medije ili portparola, tako da na tim nepostojećim mestima nema zaposlenih
POVODOM nedavnih napisa u štampi da je na mestu portparola Narodnog pozorišta zaposlena "Plejbojeva" zečica Mirela Krajinović, oglasio se saopštenjem upravnik Dejan Savić. - Narodno pozorište u Pravilniku o sistematizaciji radnih... »
©2018 Netmark d.o.o.