Povezane vesti

Zbog oduzimanja kombi vozila: Direktor Turističke organizacije u Prijepolju najavljuje štrajk glađu i samoubistvo spaljivanjem

Večernje novosti četvrtak, 11. oktobar 2018.
Direktor Turističke organizacije u Prijepolju, Nebojša Svičević najavio štrajk glađu i samoubistvo spaljivanjem ukoliko do ponedeljka 15. oktobra ne reaguje tužilaštvo i nadležne državne institucije
Direktor Turističke organizacije u Prijepolju, Nebojša Svičević najavio štrajk glađu i samoubistvo spaljivanjem ukoliko do ponedeljka 15. oktobra ne reaguje tužilaštvo i nadležne državne institucije, na kako je naveo otimanje... »

HOROR U PRIJEPOLJU: Direktor TO najavio samoubistvo spaljivanjem

IndeksOnline četvrtak, 11. oktobar 2018.
PRIJEPOLJE – Obećao sam svima i svojoj deci, u ponedeljak u 10 sati počinjem štrajk glađu ispred TO koji će trajati do petka, u petak se spaljujem, kazao je direktor TO Prijepolje Nebojša Svičević na današnjoj konferenciji za novinare. On je istakao da se na ovaj čin odlučio zbog nereagovanja... »

Haos u Prijepolju: Direktor TO najavio štrajk i samoubistvo spaljivanjem

Glas Zapadne Srbije četvrtak, 11. oktobar 2018.
Prijepolje - Obećao sam svima i svojoj deci, u ponedeljak u 10 sati počinjem štrajk glađu ispred TO koji će trajati do petka, u petak se spaljujem, kazao je direktor TO Prijepolje Nebojša Svičević na današnjoj konferenciji za novinare. On je istakao da se na ovaj čin odlučio zbog nereagovanja... »
©2019 Netmark d.o.o.