Povezane vesti
Ona se kaje i jeca Prodavala sam svoje telo jer nisam imala gde da spavam! Tuga!
Alo 12.10.2018
Bolan život, pokušava da se izvuče. Lidija Vičovac, nova učesnica rijalitija "Parovi" otvorila je dušu i pred svima otkrila svoju potresnu životnu priču. Naime, ona je priznala da je nudila svoje telo muškarcima, ali da se izuzetno kaje zbog tog… »
Nova učesnica parova bila je prostituka: Lidija kroz suze ispričala potresne detalje, verenik je pretukao i izbacio na ulicu!
Kurir 12.10.2018
Lidija Vičovac, ispričala je svoju potresnu životnu priču gledaocima rijalitija "Parovi". Ona je istakla kako je živela kod verenika, koji ju je tukao, a potom izbacio na ulicu. "Ja svog oca nisam upoznala, živela sam kod verenika, on me je pretukao… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Kapuljaši u crnom učenike Karlovačke gimnazije gađali petardama, u blokadi i požarevački gimnazijalci
Nova pre 36 minutajoš 47 povezanih
(Video, foto) sav javni prevoz u Beogradu besplatan od 1.: Januara! Šapić: "Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih karata"
Blic pre 7 satijoš 30 povezanih
Kinezi apelovali: Infrastruktura železnice zanemaruje opasnosti na staničnim objektima
Nedeljnik pre 13 satijoš 6 povezanih
GSP Novi Sad tvrdi da je autobusko stajalište oborilo putničko vozilo
Nova pre 9 satijoš 11 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo visokopozicioniranog ruskog generala
Al Jazeera pre 8 satijoš 24 povezane