Povezane vesti
Ona se kaje i jeca Prodavala sam svoje telo jer nisam imala gde da spavam! Tuga!
Alo 12.10.2018
Bolan život, pokušava da se izvuče. Lidija Vičovac, nova učesnica rijalitija "Parovi" otvorila je dušu i pred svima otkrila svoju potresnu životnu priču. Naime, ona je priznala da je nudila svoje telo muškarcima, ali da se izuzetno kaje zbog tog dela… »
Nova učesnica parova bila je prostituka: Lidija kroz suze ispričala potresne detalje, verenik je pretukao i izbacio na ulicu!
Kurir 12.10.2018
Lidija Vičovac, ispričala je svoju potresnu životnu priču gledaocima rijalitija "Parovi". Ona je istakla kako je živela kod verenika, koji ju je tukao, a potom izbacio na ulicu. "Ja svog oca nisam upoznala, živela sam kod verenika, on me je pretukao i… »
Vesti dana »

Nis nastavlja s radom Sankcije ponovo odložene Srbiji obezbeđeno stabilno snabdevanje
Dnevnik pre 23 minutajoš 25 povezanih

Us Open je malerozan za naše tenisere: Ovako nešto se nije dogodilo čak tri godine! Zbog ovoga poraz boli još više: Poznato bez čega sve Zvezda ostaje nakon eliminacije od Pafosa!
Hot sport pre 8 minutajoš 42 povezane

Ko sve Zvezdu čeka u Ligi Evrope? Ispisala istoriju evropskog fudbala o kojoj niko ne govori
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih