Povezane vesti

Dramatično upozorenje bezbednosnih službi: Teroristi spremaju napad na Srbe! Priština u tajnosti pravi vojsku

Kurir subota, 13. oktobar 2018.
Na Kosmetu postoje strukture koje rade na stvaranju terorističkih kampova. Planiraju izazivanje haosa u srpskim sredinama, upozoreno iz Kancelarije za KiM
Preostali Srbi na Kosovu i Metohiji, koji su preživeli martovski pogrom 2004. godine, ponovo su na nišanu terorističke grupe kosovskih Albanaca koji su pod kontrolom Islamske države (ISIS)! Pomoćnik direktora Kancelarije za KiM... »

Petković: Na Kosovu prave terorističke baze ISIS-a za ugrožavanje Srba

Blic subota, 13. oktobar 2018.
Na KiM postoje strukture koje ozbiljno rade na stvaranju terorističkih baza sa ciljem izazivanja potresa u srpskim sredinama i šire, kaže pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Petar Petković. Komentarišući to što su sprske službe otkrile da je teroristička grupa Albanaca sa KiM pod kontrolom ISIS-a... »

"Na KiM prave terorističke baze ID za ugrožavanje Srba"

B92 subota, 13. oktobar 2018.
B92: "Na KiM prave terorističke baze ID za ugrožavanje Srba"
Beograd -- Na KiM postoje strukture koje ozbiljno rade na stvaranju terorističkih baza sa ciljem izazivanja potresa u srpskim sredinama i šire.
To je izjavio pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Petar Petković. Komentarišući to što su srpske službe otkrile da je teroristicka grupa Albanaca sa KiM pod kontrolom ID planirala prošle godine da izvrši napade u Gračanici i... »

Na KiM prave terorističke baze ID-a za ugrožavanje Srba

Vesti online subota, 13. oktobar 2018.
Na KiM postoje strukture koje ozbiljno rade na stvaranju terorističkih baza sa ciljem izazivanja potresa u srpskim sredinama i šire, izjavio je danas pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Petar Petković.
Komentarišući to što su sprske službe otkrile da je teroristicka grupa Albanaca sa KiM pod kontrolom ISIS-a planirala prošle godine da izvrši napade u Gračanici i Kosovskoj Mitrovici, Petković kaže da je od 1999. godine albanski... »

Na KiM prave terorističke baze ISIS-a za ugrožavanje Srba

Večernje novosti subota, 13. oktobar 2018.
Na KiM postoje strukture koje ozbiljno rade na stvaranju terorističkih baza sa ciljem izazivanja potresa u srpskim sredinama i šire, izjavio je danas pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Petar Petković
Na KiM postoje strukture koje ozbiljno rade na stvaranju terorističkih baza sa ciljem izazivanja potresa u srpskim sredinama i šire, izjavio je danas pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Petar Petković. Komentarišući to što su... »

Na Kosovu niču ISIS baze protiv Srba

Mondo subota, 13. oktobar 2018.
Na KiM postoje strukture koje ozbiljno rade na stvaranju terorističkih baza s ciljem izazivanja potresa u srpskim sredinama i šire, izjavio je danas pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Petar Petković.
Foto: MONDO/Mario Milojević Komentarišući to što su sprske službe otkrile da je teroristička grupa Albanaca sa KiM pod kontrolom ISIS-a planirala prošle godine da izvrši napade u Gračanici i Kosovskoj Mitrovici, Petković kaže da... »

Petković: Na Kosovu i Metohiji prave terorističke baze za ugrožavanje Srba

RTV subota, 13. oktobar 2018.
RTV: Petković: Na Kosovu i Metohiji prave terorističke baze za ugrožavanje Srba
BEOGRAD - Na KiM postoje strukture koje ozbiljno rade na stvaranju terorističkih baza sa ciljem izazivanja potresa u srpskim sredinama i šire, izjavio je danas pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Petar Petković.
Komentarišući to što su sprske službe otkrile da je teroristička grupa Albanaca sa KiM pod kontrolom ISIS-a planirala prošle godine da izvrši napade u Gračanici i Kosovskoj Mitrovici, Petković kaže da je od 1999. godine albanski... »
©2019 Netmark d.o.o.