Povezane vesti
Pljuštale uvrede između Šešelja i ivana Iz besa političar pozvao obezbeđenje, više nije mogao da izdrži!
Alo 13.10.2018
Opasno se posvađali! Ove subotnje večeri dogodio se neočekivani sukob. Iako je do ove nedelje, , imao samo reči hvale za lik i delo Vojislava Šešelja, to se izgleda promenilo. U program se telefonskim putem uključila gledateljka koja je želela da pohvali… »
Marinković napravio scenu! Šešelj nikad oštrije isprozivan: Ovde si došao da prosipaš pamet, idi skupljaj glasove napolju…
Kurir 13.10.2018
Ivan Marinković i Vojislav Šešelj ušli su u neočekivani sukob u vili "Parova", kada je bivši suprug pevačice Goce Tržan oštro isprozivao političara naočigled svih. Kako se navodi, kada je jedna gledateljka putem telefona poželela da pohvali Ivana… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 52 minutajoš 63 povezane

Osim grejanja i vode, Borani će više plaćati i odvoženje smeća i pogrebne usluge
Ist media pre 8 satijoš 20 povezanih

Turska ponizila Grčku za finale Evrobasketa – Neočekivani heroj blistao i pisao istoriju, Janisa će ovo još dugo boleti
Nova pre 28 minutajoš 35 povezanih

Ubedljiva većina podržala deklaraciju UN o stvaranju države Palestine: Rusija i Srbija za, SAD protiv
Sputnik pre 57 minutajoš 21 povezana