Povezane vesti

Engleska izvela najmlađi tim od 1959. Godine i pobedila u Španiji: "Deca" srušila tvrđavu

Engleska izvela najmlađi tim od 1959. Godine i pobedila u Španiji: "Deca" srušila tvrđavu

Večernje novosti 16.10.2018
Španija je prvi put posle 15 godina i 38 utakmica izgubila na domaćem terenu. Prosek tima koji je na teren u Sevilji izveo Sautgejt je bio nešto više od 23 godine. ŠPANIJA je prvi put posle 15 godina i 38 utakmica izgubila na domaćem terenu, a… »
Sautgejt ponosan: Raduje me kvalitet i hrabrost mojih igrača

Sautgejt ponosan: Raduje me kvalitet i hrabrost mojih igrača

Večernje novosti 16.10.2018
Znali smo da nećemo ništa postići ako se budemo branili svih 90 minuta. Bilo je rizika, ali kada smo se oslobodili njihovog presinga pretili smo ozbiljno - kaže selektor Engleske. Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt rekao je da… »
Sautgejt: Kvalitet i hrabrost

Sautgejt: Kvalitet i hrabrost

Mondo 16.10.2018
"Znali smo da nećemo ništa postići ako se budemo branili svih 90 minuta protiv Španije, pa smo morali da budemo hrabri sa loptom", poručio selektor Engleske posle pobede 3:2 u Sevilji, u Ligi nacija. Engleska je u Sevilji pobedila Španiju rezultatom… »
Liga nacija: Engleska srušila Španiju, Džeko dvostruki strelac u Sarajevu

Liga nacija: Engleska srušila Španiju, Džeko dvostruki strelac u Sarajevu

Večernje novosti 15.10.2018
Englezi savladali Špance, Bosna i Hercegovina pobedila Severnu Irsku, Švajcarska bolja od Islanda, Estonija i Mađarska remizirali u goleadi. Fudbalska reprezentacija Engleske pobedila je večeras u Sevilji Španiju sa 3:2, u utakmici trećeg kola u… »

Vesti dana »