Povezane vesti
Hrvat napao bakicu, pa završio na hitnoj: Babo, nećeš me ti za.ebavati! A onda je gospođa dohvatila sekiricu!
Kurir 18.10.2018
Karlovčanin (34) i njegova 70-godišnja komšinica prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili, a sada ih je stigla i kazna. Naime Prekršajni sud u Karlovcu je oboje kaznio sa po 100 evra. Muškarac je napao ženu rečima: "Što ti mene babo prijavljuješ… »
Mladić (34) se posvađao sa komšinicom (70) zbog parkinga! Usledilo je guranje i mahanje sekirom... Šta mislite ko je bio jači?…
Alo 18.10.2018
Neverovatna scena! Muškarac star 34 godine i njegova komšinica od 70 godina prvo su se verbalno, , a sada ih je za to kaznio Prekršajni sud - svakoga sa po 100 evra, piše "KAportal". Muškarac je napao gospođu rečima: - Što ti mene, baba, prijavljuješ što… »
Vesti dana »

Protest ispred Pravnog fakulteta: Vlast represijom i nasiljem pokušava da suzbije bunt građana
Beta pre 33 minutajoš 39 povezanih

Žestoka kritika šefa rfpi: Sumorna slika Evrope pod rukovodstvom Fon der Lajen
Večernje novosti pre 2 minutajoš 47 povezanih

Poljska teniserka Iga Švjontek "pregazila" Amandu Anisimovu i osvojila Vimbldon
RTV pre 2 satajoš 26 povezanih

Vučić u Novom Sadu, zborovi nisu mogli do predsednika; protesti u Beogradu i sutra u Užicu
BBC News pre 2 satajoš 20 povezanih

Roditelji pritvorenog studenta iz Užica, Pavla Cicvarića uputili otvoreno pismo EU
Užice oglasna tabla pre 7 satijoš 5 povezanih