Povezane vesti
Hrvat napao bakicu, pa završio na hitnoj: Babo, nećeš me ti za.ebavati! A onda je gospođa dohvatila sekiricu!
Kurir 18.10.2018
Karlovčanin (34) i njegova 70-godišnja komšinica prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili, a sada ih je stigla i kazna. Naime Prekršajni sud u Karlovcu je oboje kaznio sa po 100 evra. Muškarac je napao ženu rečima: "Što ti mene babo… »
Mladić (34) se posvađao sa komšinicom (70) zbog parkinga! Usledilo je guranje i mahanje sekirom... Šta mislite ko je bio…
Alo 18.10.2018
Neverovatna scena! Muškarac star 34 godine i njegova komšinica od 70 godina prvo su se verbalno, , a sada ih je za to kaznio Prekršajni sud - svakoga sa po 100 evra, piše "KAportal". Muškarac je napao gospođu rečima: - Što ti mene, baba… »
Vesti dana »
Isak Bonga posle sjajne partije protiv Pariza: Odigrali smo ovaj meč kao da je finale
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
AP: teško da će se Kremlj uzbuđivati zbog Trampove pretnje novim sankcijama Rusiji
Politika pre 5 satijoš 4 povezane
Policajci pucali u znak upozorenja: Detalji drame na Čukarici, potraga za vozačem koji je udario saobraćajca
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Automobilom naleteo na grupu ljudi: Svađao se i tukao u kafani, pa seo za volan i zakucao se u masu: Povređene tri osobe
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Komšija je pucao u komšiju": Pucnjava u Zavidovićima, jedna osoba teško povređena
Blic pre 7 satijoš 1 povezana