Povezane vesti
Azar promenio ploču: Mogu da završim karijeru u Čelsiju
N1 Info 19.10.2018
Napadač Čelsija Eden Azar kaže da je veoma srećan u londonskom klubu i da nema ništa protiv da u njemu završi karijeru. Belgijanac se u prethodnom periodu dovodio u vezu sa madridskim Realom. Nedavno je i sâm izjavio da je neophodno da ode u Španiju kako… »
Azar “spušta loptu”: Nemam problem ni da ostanem u Čelsiju do kraja karijere
Večernje novosti 19.10.2018
Srećan sam u klubu, ekipom, a i porodica mi se navikla. Ako ne odem u Španiju nije problem - rekao je belgijski vezista. Najbolji fudbaler Čelsija Eden Azar izjavio je da, bez obzira što mu je san da jednog dana zaigra u Real Madridu, nema ništa protiv… »
Vesti dana »

Zrenjanin: Policija sprečila poljoprivrednike da traktorima dođu pred Gradsku kuću
In medija pre 29 minutajoš 26 povezanih

Vidi moja Nedo, ove lepote, žao mi je što nisam sa tobom: Neda Ukraden ne može da zaboravi šta je Halid učinio za njen jubilarni rođendan
Story pre 8 minutajoš 43 povezane

Tri osobe povređene u tunelu Munjino brdo: Jedna zadobila teže povrede, zbog saobraćajne nesreće otežan saobraćaj
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih

Vučić posle sastanka sa Djukovom: Neće biti nestašice nafte i velike energetske krize
RTS pre 18 minutajoš 26 povezanih