Povezane vesti

Šaćiri engleskim medijima: Igrao sam skoro protiv Srbije na Mondijalu, znam šta me čeka…

Šaćiri engleskim medijima: Igrao sam skoro protiv Srbije na Mondijalu, znam šta me čeka…

Hot sport 25.10.2018
Fudbaler Liverpula nije želeo da govori pred srpskim novinarima, ali jeste pred engleskim. Već smo pisali o načinu na koji je upitan za davanje izjave, nakon čega se švajcarski reprezentativac ustremio ka engleskim novinarima. Džerdan Šaćiri ipak… »
Šaćiri izbegao srpske medije, ali za britanske poručio: Znam šta me čeka u Beogradu!

Šaćiri izbegao srpske medije, ali za britanske poručio: Znam šta me čeka u Beogradu!

Večernje novosti 25.10.2018
Ne smeta mi što mi Zvezdini navijači zvižde - izričit je bio fudbaler Liverpula posle meča na ''Enfildu''. DUGO su srpski izveštači čekali Džerdana Šaćirija posle meča Liverpula i Crvene zvezde na "Enfildu", ali je Švajcarac bez osvrtanja na… »
Degenek: Onaj penal nikad ne bi svirali u Premijer ligi; Mane: ''Delije'' nisu glasnije od Kopa

Degenek: Onaj penal nikad ne bi svirali u Premijer ligi; Mane: ''Delije'' nisu glasnije od Kopa

Večernje novosti 25.10.2018
Degenek: Oštetili su nas, ali i to je fudbal; Borjan: Odigrali smo bolje nego u Parizu; Mane: Drago mi je da smo bili efikasni. Fudbaler Crvene zvezde posle meča sa Liverpulom na ''Enfildu'' (4:0) izjavio je da je sudija prestrogo dosudio penal nad… »

Vesti dana »