Повезане вести
Шаћири енглеским медијима: Играо сам скоро против Србије на Мондијалу, знам шта ме чека…
Хот спорт 25.10.2018
Фудбалер Ливерпула није желео да говори пред српским новинарима, али јесте пред енглеским. Већ смо писали о начину на који је упитан за давање изјаве, након чега се швајцарски репрезентативац устремио ка енглеским новинарима… »
Дегенек: Онај пенал никад не би свирали у Премијер лиги; Мане: ''Делије'' нису гласније од Копа
Вечерње новости 25.10.2018
Дегенек: Оштетили су нас, али и то је фудбал; Борјан: Одиграли смо боље него у Паризу; Мане: Драго ми је да смо били ефикасни. Фудбалер Црвене звезде после меча са Ливерпулом на ''Енфилду'' (4:0) изјавио је да је судија… »
Шаћири избегао српске медије, али за британске поручио: Знам шта ме чека у Београду!
Вечерње новости 25.10.2018
Не смета ми што ми Звездини навијачи звижде - изричит је био фудбалер Ливерпула после меча на ''Енфилду''. ДУГО су српски извештачи чекали Џердана Шаћирија после меча Ливерпула и Црвене звезде на "Енфилду", али је Швајцарац без… »
Вести дана »

„Опозиција треба да се уједини“: Шта је још неопходно да се уради да би режим пао, према мишљењу колумнисте Пешчаника?
Данас пре 27 минутајош 16 повезаних

ФПУ: Деканат није самовољно донео одлуку о надокнади наставе и испита
Бета пре 1 сатјош 39 повезаних

Немачка упозорила на вирус хепатитиса А у замрзнутом воћу из Србије
Наслови.аи пре 12 минутајош 14 повезаних

МУП: Кинез и пет Шапчана малверзацијама с отпадним алуминијумом присвојили скоро 19 милиона динара
Бета пре 57 минутајош 52 повезане