Povezane vesti
On misli da ću zauvek da trpim?! Znam ga dok je bio s bivšom u Užicu, nemoj da polupam i tebe i sve! (video)
Kurir 25.10.2018
Zerina Hećo požalila se Jeleni Krunić jer, kako kaže, dosta joj je Banetove ljubomore pa je pred njom otvorila dušu. "Ja sam se sprdala sa njim, videla si, a on meni pred svima kaže da pušim ku*ac. Nemoj da polupam i tebe i sve! Sad sam ga i… »
On misli da ću zauvek da trpim! Zerina se žalila Jeleni na Banetovo ponašanje; Ona je upozorila: On prema tebi oseća…
Večernje novosti 25.10.2018
U ljubavnoj vezi Zerine Hećo i Baneta Čolaka ponovo ne cvetaju ruže. Oni su se ponovo posvađali ovog jutra, a Zerina je nakon toga otvorila dušu Jeleni Krunić o svojim problemima. U ljubavnoj vezi Zerine Hećo i Baneta Čolaka ponovo ne cvetaju… »
Vesti dana »
BLOG Završen protest u Novom Sadu: Priveden Goran Ješić, Vučić stigao u stranačke prostorije, a na Trgu slobode se smiruje
N1 Info pre 53 minutajoš 62 povezane
BLOG Kako teče glasanje na predsedničkim izborima u SAD?: Haris iznenadila demokrate u Vašingtonu, zabeleženi prvi incidenti na biračkim mestima
Nova pre 18 minutajoš 129 povezanih
Vlahović dao gol i izvukao remi za Juventus u Ligi šampiona – Pavlović dobio šansu tek u nadoknadi
Nova pre 18 minutajoš 45 povezanih
Jedna greška ruši celu konstrukciju, neko je pre 60 godina napravio sistem koji može tako da se raspadne (video)
Politika pre 17 minutajoš 37 povezanih
Zloglasni ubica robijao u Spužu, pa pravio haos: Stražare zaprestila njegova smirenost, jedini noću spavao mirno
Mondo pre 2 satajoš 34 povezane