Povezane vesti
Džulijan Asanž: Sud Ekvadora odlučio da Asanž mora sam da plaća troškove života
Južne vesti 30.10.2018
EPA Njegovi advokati su se žalili na presudu Sudija u Ekvadoru presudila je protiv suosnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, koji je žalio na nova pravila koja mu se nameću u ambasadi u Londonu. Sudija je odlučila da zahtevom koji su stavili pred Asanža -… »
Sud Ekvadora odlučio da Asanž mora sam da plaća troškove života
Radio 021 30.10.2018
Osnivač Vikiliksa će morati da plaća internet i da čisti za svojom mačkom. EPA Njegovi advokati su se žalili na presudu Sudija u Ekvadoru presudila je protiv suosnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, koji je žalio na nova pravila koja mu se nameću u… »
Džulijan Asanž: Sud Ekvadora odlučio da Asanž mora sam da plaća troškove života
BBC News 30.10.2018
Osnivač Vikiliksa će morati da plaća internet i da čisti za svojom mačkom. Sudija u Ekvadoru presudila je protiv suosnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, koji je žalio na nova pravila koja mu se nameću u ambasadi u Londonu. Sudija je odlučila da zahtevom… »
Vesti dana »
Rumen Radev uputio poruku nakon bugarskih izbora: Radićemo na formiranju stabilne većine, novi izbori bili bi katastrofa
Dnevnik pre 14 minutajoš 39 povezanih
Šok! Iran odbio da učestvuje u drugoj rundi pregovora sa Amerikom! Tramp zapretio potpunim uništenjem elektrana i mostova! Iran vratio dva tankera iz Ormuza
Kurir pre 19 minutajoš 45 povezanih
Netanjaahu: Rat sa Iranom još nije završen, vodimo borbu civilizacije protiv varvarstva
Kurir pre 39 minutajoš 49 povezanih
Beba preminula zbog lošeg zdravstvenog stanja a ne udesa kod Kragujevca
Ozon press pre 2 satajoš 27 povezanih