Povezane vesti
Džulijan Asanž: Sud Ekvadora odlučio da Asanž mora sam da plaća troškove života
Južne vesti 30.10.2018
EPA Njegovi advokati su se žalili na presudu Sudija u Ekvadoru presudila je protiv suosnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, koji je žalio na nova pravila koja mu se nameću u ambasadi u Londonu. Sudija je odlučila da zahtevom koji su stavili pred Asanža -… »
Sud Ekvadora odlučio da Asanž mora sam da plaća troškove života
Radio 021 30.10.2018
Osnivač Vikiliksa će morati da plaća internet i da čisti za svojom mačkom. EPA Njegovi advokati su se žalili na presudu Sudija u Ekvadoru presudila je protiv suosnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, koji je žalio na nova pravila koja mu se nameću u… »
Džulijan Asanž: Sud Ekvadora odlučio da Asanž mora sam da plaća troškove života
BBC News 30.10.2018
Osnivač Vikiliksa će morati da plaća internet i da čisti za svojom mačkom. Sudija u Ekvadoru presudila je protiv suosnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, koji je žalio na nova pravila koja mu se nameću u ambasadi u Londonu. Sudija je odlučila da zahtevom… »
Vesti dana »

Marinika Tepić je više puta dokazana lažljivica Mesarović: Lično sam svedočila užasu koji su sprovodili njihovi plaćenici blokaderi Srbija će pobediti
Dnevnik pre 2 satajoš 28 povezanih

Njujork tajms: Tramp nudi ustupanje Donbasa Rusiji u zamenu za mirovni sporazum
Politika pre 2 satajoš 102 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 24 povezane