Povezane vesti
Džulijan Asanž: Sud Ekvadora odlučio da Asanž mora sam da plaća troškove života
Južne vesti 30.10.2018
EPA Njegovi advokati su se žalili na presudu Sudija u Ekvadoru presudila je protiv suosnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, koji je žalio na nova pravila koja mu se nameću u ambasadi u Londonu. Sudija je odlučila da zahtevom koji su stavili pred Asanža -… »
Sud Ekvadora odlučio da Asanž mora sam da plaća troškove života
Radio 021 30.10.2018
Osnivač Vikiliksa će morati da plaća internet i da čisti za svojom mačkom. EPA Njegovi advokati su se žalili na presudu Sudija u Ekvadoru presudila je protiv suosnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, koji je žalio na nova pravila koja mu se nameću u… »
Džulijan Asanž: Sud Ekvadora odlučio da Asanž mora sam da plaća troškove života
BBC News 30.10.2018
Osnivač Vikiliksa će morati da plaća internet i da čisti za svojom mačkom. Sudija u Ekvadoru presudila je protiv suosnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, koji je žalio na nova pravila koja mu se nameću u ambasadi u Londonu. Sudija je odlučila da zahtevom… »
Vesti dana »

Nezapamćena noć u Beogradu Ekipe Hitne službe intervenisali su najviše zbog njih
Alo pre 26 minutajoš 6 povezanih

Turisti iz pojedinih zemalja moraće da polože garanciju do 15.000 dolara da bi ušli u SAD
Forbes pre 31 minutajoš 1 povezana

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 7 satijoš 5 povezanih