Повезане вести

Језива исповест Харадинаја: Убијао сам Србе кад год сам могао, жао ми је што нисам још више!

Језива исповест Харадинаја: Убијао сам Србе кад год сам могао, жао ми је што нисам још више!

Србија данас 31.10.2018
Представник ветерана ОВК-а, Насим Харадинај, рекао је да се не плаши Специјалног суда и да јавно признаје да је убијао српске војнике. У емисији Фронтал, Харадинај је изразио револт према стварању Суда који једнострано третира… »
Монструозно Харадинајев брат јавно признао ужасне злочине: Убијао сам српске војнике кад год сам могао, жао ми је што нисам…

Монструозно Харадинајев брат јавно признао ужасне злочине: Убијао сам српске војнике кад год сам могао, жао ми је што нисам…

Пресс 31.10.2018
Представник ветерана такозване Ослободилачке војске Косова (ОВК) Насим Харадинај, рекао је да се не плаши Специјалног суда и да јавно признаје да је убијао српске војнике. Фото:Блиц У емисији "Фронтал", Харадинај, који је брат од… »
Харадинајев брат од стрица жали што није побио више Срба

Харадинајев брат од стрица жали што није побио више Срба

РТВ 31.10.2018
ПРИШТИНА - Насим Харадинај, представник ветерана такозване ОВК и брат од стрица косовског премијера Рамуша Харадинаја, изјавио је да се не плаши Специјалног суда за злочине ОВК и јавно признао да је "убијао српске војнике када… »
Насим Харадинај: Убијао сам српске војнике кад год сам могао

Насим Харадинај: Убијао сам српске војнике кад год сам могао

Н1 Инфо 31.10.2018
Представник ветерана тзв. Ослободилачке војске Косова Насим Харадинај, рекао је да се не плаши Специјалног суда и да јавно признаје да је убијао српске војнике. У ТВ емисији Фронтал, Харадинај је изразио револт према стварању… »

Вести дана »