Povezane vesti

Jeziva ispovest Haradinaja: Ubijao sam Srbe kad god sam mogao, žao mi je što nisam još više!

Jeziva ispovest Haradinaja: Ubijao sam Srbe kad god sam mogao, žao mi je što nisam još više!

Srbija danas 31.10.2018
Predstavnik veterana OVK-a, Nasim Haradinaj, rekao je da se ne plaši Specijalnog suda i da javno priznaje da je ubijao srpske vojnike. U emisiji Frontal, Haradinaj je izrazio revolt prema stvaranju Suda koji jednostrano tretira ratne zločine. On je… »
Monstruozno Haradinajev brat javno priznao užasne zločine: Ubijao sam srpske vojnike kad god sam mogao, žao mi je što nisam…

Monstruozno Haradinajev brat javno priznao užasne zločine: Ubijao sam srpske vojnike kad god sam mogao, žao mi je što nisam…

Press 31.10.2018
Predstavnik veterana takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Nasim Haradinaj, rekao je da se ne plaši Specijalnog suda i da javno priznaje da je ubijao srpske vojnike. Foto:Blic U emisiji "Frontal", Haradinaj, koji je brat od strica kosovskog… »
Haradinajev brat od strica žali što nije pobio više Srba

Haradinajev brat od strica žali što nije pobio više Srba

RTV 31.10.2018
PRIŠTINA - Nasim Haradinaj, predstavnik veterana takozvane OVK i brat od strica kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, izjavio je da se ne plaši Specijalnog suda za zločine OVK i javno priznao da je "ubijao srpske vojnike kada god je imao prilike" i… »
Nasim Haradinaj: Ubijao sam srpske vojnike kad god sam mogao

Nasim Haradinaj: Ubijao sam srpske vojnike kad god sam mogao

N1 Info 31.10.2018
Predstavnik veterana tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Nasim Haradinaj, rekao je da se ne plaši Specijalnog suda i da javno priznaje da je ubijao srpske vojnike. U TV emisiji Frontal, Haradinaj je izrazio revolt prema stvaranju Specijalnog suda koji… »

Vesti dana »