Повезане вести

Матији Бећковићу забрањен улазак у Црну Гору

Матији Бећковићу забрањен улазак у Црну Гору

РТВ 01.11.2018
ПОДГОРИЦА, БЕОГРАД - Црногорска полиција потврдила је да је донела решење којим се четворици српских интелектуалаца, међу којима је и књижевник Матија Бећковић, забрањује улазак у Црну Гору. "Прелазак државне границе, осим… »
Матија Бећковић за курир о забрани уласка у Црну Гору: Предухитрили су ме, кад умрем хтео сам да живим тамо!

Матија Бећковић за курир о забрани уласка у Црну Гору: Предухитрили су ме, кад умрем хтео сам да живим тамо!

Курир 01.11.2018
Полицијским старешинама на свим граничним прелазима достављен списак непожељних Срба, који, како се наводи, "ни случајно" не смеју да уђу у земљу јер "угрожавају националну сигурност Црне Горе" Црногорска власт донела је… »
Антић: Забрана уласка у Црну Гору признање за животно дело

Антић: Забрана уласка у Црну Гору признање за животно дело

Н1 Инфо 01.11.2018
Историчар Чедомир Антић, један од држављана Србије којима је, према писању медија, забрањен улазак у Црну Гору, рекао је да је та мера дошла са закашњењем и да је разуме као слабост режима Мила Ђукановића. Антић је рекао да… »
Четворици српских интелектуалаца забрањен улазак у Црну Гору

Четворици српских интелектуалаца забрањен улазак у Црну Гору

Глас Америке 01.11.2018
Српски предсједник Александар Вучић потврдио је у четвртак писање подгоричког дневника Дан да је четворици српских интелектуалаца забрањен улазак у Црну Гору, најављујући реакцију Београда на одлуку којом је, како је казао… »
Курир сазнаје: Црна Гора има званичан списак безбедносно непожељних особа из Србије! Вечерас и званично саопштење о…

Курир сазнаје: Црна Гора има званичан списак безбедносно непожељних особа из Србије! Вечерас и званично саопштење о…

Курир 01.11.2018
Како Курир сазнаје из врха полиције Црне Горе постоји списак непожељних особа за улазак у Црну Гору на којем су Матија Бећковић, Чедомир Антић, Дејан Мировић и Саша Раковић, које црногорске власти називају "списак безбедносно… »
Раковић: Марковић је лагао када је рекао да нема спискова

Раковић: Марковић је лагао када је рекао да нема спискова

Н1 Инфо 01.11.2018
Историчар Александар Раковић, који је један од држављана Србије којима је, према писању медија, забрањен улазак у Црну Гору, изјавио је за Н1 да је за ту вест сазнао прекјуче, јер су га, како је рекао, правдољубиви људи из… »
Црна Гора уводи деликт мишљења за Србе, Београд мора да реагује

Црна Гора уводи деликт мишљења за Србе, Београд мора да реагује

РТВ 01.11.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће држава Србија реаговати на забрану уласка у Црну Гору интелектуалцима Матији Бећковићу, Чедомиру Антићу, Александру Раковићу и Дејану Мировићу, те оценио тим… »
Вучић: Реаговаћемо на црногорску забрану Бећковићу, Антићу

СЕЕбиз 01.11.2018
БЕОГРАД - Председник Александар Вучић потврдио је да је четворици српских интелектуалаца забрањен улазак у Црну Гору и додао је да ће држава Србија да реагује на то. "Држава Србија мора да реагује. Ово је нешто чиме сам био… »
Бећковић: Не знам да ли ми је забрањен улазак у Црну Гору

Бећковић: Не знам да ли ми је забрањен улазак у Црну Гору

Данас 01.11.2018
Књижевник Матија Бећковић каже да не зна да ли је тачно да му је забрањен улазак у Црну Гору, додајући да се не чуди за себе, али да се чуди за историчаре који су на тој „листи“, преноси Н1. Црногорски лист Дан објавио је да је… »

Н1 Инфо 01.11.2018
Председник Александар Вучић потврдио је да је четворици српских интелектуалаца забрањен улазак у Црну Гору и додао је да ће држава Србија да реагује на то. Црногорски лист Дан објавио је да је Управа полиције донела решење… »
Вучић о забрани уласка у црну гору четворици српских држављана: Био сам шокиран, позваћу Ђукановића, тражићу другачију…

Вучић о забрани уласка у црну гору четворици српских држављана: Био сам шокиран, позваћу Ђукановића, тражићу другачију…

Курир 01.11.2018
Председник Александар Вучић прокоментарисао је данас забрану уласка коју је Влада Црне Горе усвојила за 4 лица из Србије, академика Матију Бећковића, потом за историчара Чедомира Антића, као и Александра Раковића, и српског… »
Посланици ЦГ: Зашто је забрањен улазак српским интелектуалцима?

Посланици ЦГ: Зашто је забрањен улазак српским интелектуалцима?

Данас 01.11.2018
Посланици Скупштине Црне Горе предложили су да се организује Колегијум на којем ће позвати представника Министарства унутрашњих послова (МУП) и затражити одговор зашто је четворици српских интелектуалаца забрањен улазак у Црну… »
Бећковића не чуди забрана усласка у Црну Гору где је 'имао намеру да живи кад умре'

Бећковића не чуди забрана усласка у Црну Гору где је 'имао намеру да живи кад умре'

Нови магазин 01.11.2018
Академик Матија Бећковић рекао је данас да се не чуди што му је забрањен улазак у Црну Гору, с обзиром да је то "славна судбина песника". Бећковић је за портал ИН4С рекао да су му црногорске власти забраном уласка у ту земљу… »
Дан уживо: Ко је непожељан у Црној Гори

Дан уживо: Ко је непожељан у Црној Гори

Н1 Инфо 01.11.2018
Пре тачно 25 година ступио је на снагу Уговор из Мастрихта којим је Европска заједница постала Европска унија. Колико се за четврт века Унија дезинтегрисала, колико је удаљена од принципа из Мастрихта, да ли је јачање деснице… »
Бећковић: Нисам добио решење о забрани

Бећковић: Нисам добио решење о забрани

Данас 01.11.2018
Књижевник Матија Бећковић саопштио је да није добио решење о забрани уласка у Црну Гору. Бећковић је агенцији МИНА рекао да је из медија чуо да му је забрањен улазак у Црну Гору и да никакво решење није добио, преноси РТЦГ… »
Дан: Матији Бећковићу и Чедомиру Антићу забрањен улазак у Црну Гору

Дан: Матији Бећковићу и Чедомиру Антићу забрањен улазак у Црну Гору

Радио 021 01.11.2018
Управа полиције донела је решење којим се српским интелектуалцима, међу којима је и књижевник Матија Бећковић, забрањује улазак у Црну Гору. "Прелазак државне границе, осим Бећковићу, ускраћен је и историчарима Чедомиру Антићу… »
Милош Јовановић (ДСС) осудио забрану уласка српским интелектуалцима у Црну Гору

Милош Јовановић (ДСС) осудио забрану уласка српским интелектуалцима у Црну Гору

Бета 01.11.2018
Председник Демократске странке Србије (ДСС) Милош Јовановић осудио је данас решење Управе полиције Црне Горе којим је забрањен улазак у ту земљу књижевнику Матији Бећковићу, политичару и правнику Дејану Мировићу, историчарима… »
Бећковић о "забрани уласка у Црну Гору": Не чудим се

Бећковић о "забрани уласка у Црну Гору": Не чудим се

Н1 Инфо 01.11.2018
Књижевник Матија Бећковић каже да не зна да ли је тачно да му је забрањен улазак у Црну Гору, додајући да се не чуди за себе, али да се чуди за историчаре који су на тој "листи". Црногорски лист Дан објавио је да је Управа… »
Бећковић о забрани уласка: Мислио сам да кад умрем, живим у Црној Гори

Бећковић о забрани уласка: Мислио сам да кад умрем, живим у Црној Гори

Вечерње новости 01.11.2018
Академик се огласио поводом одлуке да му због наводног угрожавања националне сигурности забране улазак у Црну Гору. Академик Матија Бећковић, за кога је према писању подгоричког "Дана", Управа граничне полиције Црне Горе донела… »
Забрањен улазак у земљу: На листи Црне Горе Бећковић, Раковић, Мировић и Антић

Забрањен улазак у земљу: На листи Црне Горе Бећковић, Раковић, Мировић и Антић

Блиц 31.10.2018
Власт у Црној Гори донела је одлуку о забрани уласка за више српских интелектуалаца, сазнаје српски портал ИН4С. На списку се налазе редовни члан Српске академије наука и уметности Матија Бећковић, виши научни сарадник Института… »

Вести дана »