Povezane vesti
Grčka vraća letove za Makedoniju nakon 12 godina
Južne vesti 02.11.2018
AFP/Getty Bujar Osman je bio na istorijskom letu Prvi direktni komercijalni let između Grčke i Makedonije nakon 12 godina u četvrtak uveče označio je novu fazu u odnosima dve zemlje. Let Olimpik Era uzleteo je iz prestonice Grčke Atine u 18:40 po… »
Vicepremijer makedonske vlade na prvom letu iz Atine u Skoplje: Ovo je pravi znak otopljavanja odnosa dve zemlje! (foto)
Kurir 02.11.2018
Prvi direktni komercijalni let između Grčke i Makedonije nakon više od 10 godina, u četvrtak uveče označio je novu fazu u odnosima dve zemlje, a na letu Atina-Skoplje bio je i vicepremijer makedonske Vlade Bujar Osmani. "Privilegija mi je što sam prvi… »
Grčka vraća letove za Makedoniju nakon 12 godina
BBC News 02.11.2018
Prvi direktni let od Atine do Skoplja nakon više od decenije. Prvi direktni komercijalni let između Grčke i Makedonije nakon 12 godina u četvrtak uveče označio je novu fazu u odnosima dve zemlje. Let Olimpik Era uzleteo je iz prestonice Grčke Atine u… »
Vesti dana »
Terzićeva noćna poruka iz Lila: "Crvena zvezda više ne ide u Evropu da učestvuje, sada ide da pobeđuje!".
Sportske.net pre 1 satjoš 9 povezanih
"To je veoma tužno" Oglasio se Tramp o hapšenju bivšeg princa Endrua: "Ja sam na neki način stručnjak"
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Alkaraz posle preokreta pobedio Hačanova za plasman u polufinale turnira u Dohi
Danas pre 31 minutajoš 3 povezane
"Obama je izneo poverljive informacije o vanzemaljcima"! Tramp: To ne bi smeo da radi, napravio je veliku grešku
Kurir pre 55 minutajoš 3 povezane