Povezane vesti
Aleksandra očajna jer se davidu sviđa luna: Ti glumiš šmekera, a ja se ponašam kao jadnica (video)
Večernje novosti 02.11.2018
Veza Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića je tokom prethodne večeri ponovo zapala u krizu. Veza Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića je tokom prethodne večeri ponovo zapala u krizu nakon snimka kada je Subotićeva videla da njen dečko ima veoma… »
Očajna! Ti glumiš šmekera a ja prolazim kao jadnica: Aleksandra Subotić izmučena od ljubomore zbog lune, a David totalno…
Kurir 02.11.2018
Posle snimka koji je odgledala Aleksandra Subotić se ne smiruje. Nju boli što je njen dečko David razgovarao sa Lunom Đogani, što su se osamili, a ona za to nije znala. "Ti ja nikada ne bih bila s tobom da sam znala da si takav. Bezosaćajno pseto… »
Vesti dana »

Napeto u Zaječaru: Muškarci sa fantomkama ušli u opštinu, kordon žandarmerije ispred zgrade
NIN pre 23 minutajoš 22 povezane

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
N1 Info pre 2 satajoš 7 povezanih

Darko Glišić u teškom stanju, pošto mu je pozlilo u programu TV Pink, u bolnicu stigao i Vučić
Nova ekonomija pre 8 minutajoš 77 povezanih

Lokalizovan požar u Batajnici: Izgorele dve garaže, nema povređenih (VIDEO)
Danas pre 48 minutajoš 25 povezanih