Povezane vesti
Aleksandra očajna jer se davidu sviđa luna: Ti glumiš šmekera, a ja se ponašam kao jadnica (video)
Večernje novosti 02.11.2018
Veza Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića je tokom prethodne večeri ponovo zapala u krizu. Veza Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića je tokom prethodne večeri ponovo zapala u krizu nakon snimka kada je Subotićeva videla da njen dečko ima… »
Očajna! Ti glumiš šmekera a ja prolazim kao jadnica: Aleksandra Subotić izmučena od ljubomore zbog lune, a David totalno…
Kurir 02.11.2018
Posle snimka koji je odgledala Aleksandra Subotić se ne smiruje. Nju boli što je njen dečko David razgovarao sa Lunom Đogani, što su se osamili, a ona za to nije znala. "Ti ja nikada ne bih bila s tobom da sam znala da si takav. Bezosaćajno pseto… »
Vesti dana »

Javni servis izvestio o blokadi svoje centrale u centru Beograda:Studenti opkolili zgradu RTS
Beta pre 1 satjoš 33 povezane

Vučić: Policajac napadnut od strane „boljševičkih plenumaša ispred RTS“
Nova pre 50 minutajoš 9 povezanih

MUP: Policija neće intervenisati ispred RTS, osim ako ne bude napadnuta i u slučaju nasilnog upada
Beta pre 56 minutajoš 14 povezanih

Student o incidentu sa policijom ispred RTS: Došlo je do guranja između pripadnika MUP-a i studenata
N1 Info pre 51 minutajoš 2 povezane