Povezane vesti
"Vezao me lisicama: za dalekovod i ostavio u vodi do kolena": Deda Jelene Đoković ispričao sve detalje stravične noći u…
Blic 04.11.2018
Deda Jelene Đoković, Milosav Radisavljević (81) prvi put je do detalja prepričao dramu koju je preživeo kada su otmičari, u noći između 25. i 26. jula ove godine, upali u njegovu kuću u Ljigu, opljačkali ga, a zatim ga odveli u kukuruzište i… »
Prva ispovest dede Jelene Đoković posle otmice: Sam sam, noću mi je preteško, strah se uvukao u mene. Bojim se da će mi…
Večernje novosti 04.11.2018
Milosav Radisavljević (81), deda Jelene Đoković ispričao je šta je preživeo u noći stravične otmice koju je preživeo pre tri meseca. Milosav Radisavljević (81), deda Jelene Đoković ispričao je šta je preživeo u noći stravične otmice koju… »
Vesti dana »
Hapšenje u Moskvi, otkriveno ko je ubica generala Kirilova: „Ima 29 godina, nije iz Rusije, ponuđeno mu je 100.000 dolara“
Nova pre 24 minutajoš 15 povezanih
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Veštačenje novosadskog FTN-a pokazalo: Nesreća na Železničkoj stanici mogla da bude sprečena
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
U Briselu danas samit lidera Evropske unije i Zapadnog Balkana, učestvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić
Euronews pre 29 minutajoš 6 povezanih
Vučević: Ponosan sam na napredak u opremanju i modernizaciji Vojske Srbije
RTS pre 2 satajoš 4 povezane