Повезане вести
"Везао ме лисицама: за далековод и оставио у води до колена": Деда Јелене Ђоковић испричао све детаље стравичне ноћи у којој…
Блиц 04.11.2018
Деда Јелене Ђоковић, Милосав Радисављевић (81) први пут је до детаља препричао драму коју је преживео када су отмичари, у ноћи између 25. и 26. јула ове године, упали у његову кућу у Љигу, опљачкали га, а затим га одвели у… »
Прва исповест деде Јелене Ђоковић после отмице: Сам сам, ноћу ми је претешко, страх се увукао у мене. Бојим се да ће ми опет…
Вечерње новости 04.11.2018
Милосав Радисављевић (81), деда Јелене Ђоковић испричао је шта је преживео у ноћи стравичне отмице коју је преживео пре три месеца. Милосав Радисављевић (81), деда Јелене Ђоковић испричао је шта је преживео у ноћи стравичне… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 2 сатајош 21 повезана
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Бизнис и финансије пре 2 сатајош 9 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 2 сатајош 3 повезане
Борко Стефановић: Вучић продаје причу Европи, да Црна Гора и Албанија, које су пред улазак у ЕУ, сачекају Србију
Н1 Инфо пре 4 минутајош 23 повезане