Повезане вести
"Везао ме лисицама: за далековод и оставио у води до колена": Деда Јелене Ђоковић испричао све детаље стравичне ноћи у којој…
Блиц 04.11.2018
Деда Јелене Ђоковић, Милосав Радисављевић (81) први пут је до детаља препричао драму коју је преживео када су отмичари, у ноћи између 25. и 26. јула ове године, упали у његову кућу у Љигу, опљачкали га, а затим га одвели у… »
Прва исповест деде Јелене Ђоковић после отмице: Сам сам, ноћу ми је претешко, страх се увукао у мене. Бојим се да ће ми опет…
Вечерње новости 04.11.2018
Милосав Радисављевић (81), деда Јелене Ђоковић испричао је шта је преживео у ноћи стравичне отмице коју је преживео пре три месеца. Милосав Радисављевић (81), деда Јелене Ђоковић испричао је шта је преживео у ноћи стравичне… »
Вести дана »
Американци преко телефона притискају Зеленског. У Кремљу отварају шампањац: ‘Више није питање ‘хоће ли‘, него ‘како и када‘‘
Ало пре 1 сатјош 34 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 56 минутајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 47 повезаних