Povezane vesti
"Vezao me lisicama: za dalekovod i ostavio u vodi do kolena": Deda Jelene Đoković ispričao sve detalje stravične noći u kojoj…
Blic 04.11.2018
Deda Jelene Đoković, Milosav Radisavljević (81) prvi put je do detalja prepričao dramu koju je preživeo kada su otmičari, u noći između 25. i 26. jula ove godine, upali u njegovu kuću u Ljigu, opljačkali ga, a zatim ga odveli u kukuruzište i vezali ga za… »
Prva ispovest dede Jelene Đoković posle otmice: Sam sam, noću mi je preteško, strah se uvukao u mene. Bojim se da će mi opet…
Večernje novosti 04.11.2018
Milosav Radisavljević (81), deda Jelene Đoković ispričao je šta je preživeo u noći stravične otmice koju je preživeo pre tri meseca. Milosav Radisavljević (81), deda Jelene Đoković ispričao je šta je preživeo u noći stravične otmice koju je preživeo pre… »
Vesti dana »
Moskva kritikuje Zelenskog zbog zahteva da Zapad garantuje bezbednost izbora
Politika pre 20 minutajoš 19 povezanih
Vučić poziva zemlje Zapadnog Balkana da zajedno uđu u EU, Crnogorci kažu – čekamo vas tamo
Vreme pre 44 minutajoš 14 povezanih
Nakon jutarnjeg mraza sledi topao decembarski dan Temperatura do 16 stepeni, ali magla ostaje evo kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana
Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih
Baka Rezika (78) preminula u mukama u Nišu. Vozač je pokosio automobilom, polomio joj glavu i kukove.
Alo pre 10 minutajoš 12 povezanih
Fajnenšel tajms: Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
Danas pre 20 minutajoš 9 povezanih