Povezane vesti
Najavljen štrajk upozorenja u Narodnom pozorištu
RTS 07.11.2018
U Narodnom pozorištu u Beogradu i dalje je drama. Dok glumci traže ostavku upravnika, njegov pogled uperen je ka Nemanjinoj 11. S druge strane, premijerka Ana Brnabić kaže da svi, a samim tim i Upravni odbor nacionalnog teatra, moraju da snose… »
Brnabić: Upravni odbor Narodnog pozorišta mora da prihvati odgovornost
Beta 07.11.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će Vlada rešiti probleme u Narodnom pozorištu u Beogradu, ali da ako neko prihvati da bude u Upravnom odboru Narodnog pozorišta, mora da prihvati i odgovornost. Na pitanje novinara o tome što glumci u… »
Brnabić o pozorištu: Ne može se reći „Vlada neka me smeni“
Danas 07.11.2018
Ne može se reći „Vlada me je postavila, Vlada nek me smeni“, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić povodom situacije u Narodnom pozorištu i zahteva za smenu upravnika Dejana Savića i poručila da, ako neko prihvati funkciju u Upravnom odboru, mora da… »
Brnabić o pozorištu: Ne može se reći "Vlada neka me smeni"
N1 Info 07.11.2018
Ne može se reći "Vlada me je postavila, Vlada nek me smeni", izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić povodom situacije u Narodnom pozorištu i zahteva za smenu upravnika Dejana Savića i poručila da, ako neko prihvati funkciju u Upravnom odboru, mora da… »
Vesti dana »
Studenti Pravnog fakulteta od Vučića zatražili izbore, podržali glumce Narodnog pozorišta
Serbian News Media pre 20 minutajoš 25 povezanih
Zelenski odmah reagovao posle packe Trampa! Nagli zaokret Kijeva, izbori mogu biti održani za 60 do 90 dana!
Kurir pre 10 minutajoš 39 povezanih
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 5 satijoš 27 povezanih
Od juče za legalizaciju prijavljeno više od 45.000 objekata
Vesti online pre 50 minutajoš 55 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane