Повезане вести

Вучић одговорио на саопштење СПЦ: Погађа ме њихово лоше мешање, нећу да се коцкам

Вучић одговорио на саопштење СПЦ: Погађа ме њихово лоше мешање, нећу да се коцкам

Телеграф 08.11.2018
- Шта нам је остало од 1999. и од 2009. и где су нам војска, народ и коју територију контролишемо? Како да то чувамо? - упитао је Вучић. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Хелсинкију да га погађа "лоше мешање"… »
Вучић: Мој посао је да браним Србију

Вучић: Мој посао је да браним Србију

РТС 08.11.2018
Поводом става Светог архијерејског сабора Српске православне цркве о недељивости КиМ, председник Александар Вучић је рекао да му је чудно и помало жалосно то што неки од њих највише воле да се друже са онима који су "највише… »
Синод СПЦ-а забринут због Косова

Синод СПЦ-а забринут због Косова

Ал Јазеера 08.11.2018
Врх Српске православне цркве не подржава замрзнути конфликт на Косову, али је и забринут због могућег разграничења. Пуни суверенитет и интегритет Србије на Косову не смије се довести у питање ни по коју цијену, приопћио је… »
Стаматовић подржао став Сабора СПЦ о Косову и Метохији

Стаматовић подржао став Сабора СПЦ о Косову и Метохији

Бета 08.11.2018
Председник Здраве Србије Милан Стаматовић "безрезервно" је данас подржао став Светог архијерејског сабора Српске православне цркве (СПЦ) да се, ни по коју цену, не сме довести у питање пуни суверенитет и интегритет Србије на… »
Вучић: Не слажем се са ставовима СПЦ, али они су много моћнији од мене

Вучић: Не слажем се са ставовима СПЦ, али они су много моћнији од мене

РТВ 08.11.2018
ХЕЛСИНКИ/БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је разумео поруку Српске православне цркве о косовском питању, али да она неће променити његово мишљење. Вучић је новинарима у Хелсинкију… »
Вучић: Који суверенитет да чувамо на Косову?

Вучић: Који суверенитет да чувамо на Косову?

Данас 08.11.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом саопштења Сабора Српске православне цркве о Косову, да га погађа „њихово лоше мешање у политику“ и упитао који суверенитет Србија треба да чува на Косову, како то… »
Вучић коментарисао поруку СПЦ о Косову: Разумео сам, али...

Вучић коментарисао поруку СПЦ о Косову: Разумео сам, али...

Спутник 08.11.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је разумео поруку Српске православне цркве о косовском питању, али да она неће променити његово мишљење. Вучић је новинарима у Хелсинкију, коментаришући ставове СПЦ да се… »
Вучић: Погађа ме лоше мешање СПЦ у политику

Вучић: Погађа ме лоше мешање СПЦ у политику

Н1 Инфо 08.11.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Хелсинкију да га погађа "лоше мешање" Српске православне цркве у политику. Он је поводом саопштења Сабора СПЦ да ни по коју цену не сме да се доведе под знак питања пун… »
СПЦ: Решење за Косово и Метохију не може бити монопол државних органа

СПЦ: Решење за Косово и Метохију не може бити монопол државних органа

Данас 08.11.2018
Ни под коју цену не сме да се доведе под знак питања пуни суверенитет и интегритет Србије на Косову и Метохији, саопштио је вечерас Свети архијерејски Сабор Српске православне цркве и истакао да Косово никада није било, нити… »
Српска православна црква није за замрзнути конфликт, постоји забринутост због разграничења

Српска православна црква није за замрзнути конфликт, постоји забринутост због разграничења

Блиц 07.11.2018
Српска православна црква не подржава замрзнути конфликт на Косову и Метохији и залаже се за наставак дијалога али, како је данас саопштио Свети Архијерејски Сабор СПЦ, изражава забринутост да се "под видом наводног разграничења… »

Вести дана »