Povezane vesti
Klop: Zvezda nije Maribor, zadala nam je težak udarac
Večernje novosti 09.11.2018
Imali smo samo dve loše večeri u sezoni, protiv Napolija i Crvene zvezde. Pored toga, bili smo veoma dobri – rekao je trener Liverpula. Menadžer Liverpula Jirgen Klop reagovao je na mnogobrijne kritike britanske javnosti posle poraza od Crvene zvezde u… »
Klop se iznervirao pred Fulam: Doživeli smo težak udarac, ne poredite Zvezdu sa Mariborom
Mozzart sport 09.11.2018
Nemac ne razume zašto se prave poređenja i šta se očekuje od njegovog tima. Konferencija za medije u Liverpulovom trening centru u Melvudu je bila zakazana povodom predstojeće utakmice sa Fulamom, ali se više pričalo o minuloj utakmici sa Crvenom… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 16 minutajoš 5 povezanih

Blic saznaje: Đorđe Z. (21) priznao da je ubio Filipa Ivanovića u Beogradu na vodi: Pomagao mu Marko P. (18), evo kako su isplanirali likvidaciju
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Prelaz Rafa ostaje zatvoren: Izrael čeka da Hamas ispuni obaveze i vrati tela preminulih talaca
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana