Povezane vesti
Apsolutni hit: Grobari će zbog ovoga obožavati Trinkijerija!
Hot sport 11.11.2018
Košarkaši Paritzana su savladali Cibonu u jednom od najvećih derbija ABA lige 86:67, ali trener crno-belih Andrea Trinkijeri je bez dileme zvezda večeri. Italijan na kormilu beogradskog tima je posle utakmice na konferenciji za medije dao izuzetno… »
Trinkijeri: Počeli smo kao pijani
N1 Info 11.11.2018
Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim mora još mnogo toga da nauči posle trijumfa nad Cibonom u sedmom kolu ABA lige. 'Crno-beli' su upisali treću pobedu zaredom pod vođstvom italijanskog stručnjaka, pošto su protiv Zagrepčana… »
Trinkijeri: Počeli smo kao pijani, imam dogovor sa Novicom
Večernje novosti 10.11.2018
Jesmo mladi, ali moramo da naučimo da ovako ne sme da se uđe u meč. Mi smo na Balkanu, ne na Bahamima - jasan je trener crno-belih. Trener Partizana Andrea Trinkijeri nije bio u potpunosti zadovoljan posle pobede protiv Cibone. - I mi mislimo da ovako… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže prelaznu vladu narodnog poverenja: Ponuđen sporazum (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih

Dekanka iz Niša: Sve je nadoknadivo, ali ljudski životi nisu, neću odgovarati na pretnje Ministarstva
Nova pre 1 satjoš 21 povezana

Sahranjeni članovi benda "DNK": Potresne scene na grobljima u Makedoniji
B92 pre 8 minutajoš 49 povezanih

Protesti u opštinama u Srbiji: Naguravanje sa policijom u Pančevu, u Šapcu jajima gađali lokalne funkcionere
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 3 satajoš 27 povezanih