Povezane vesti
Apsolutni hit: Grobari će zbog ovoga obožavati Trinkijerija!
Hot sport 11.11.2018
Košarkaši Paritzana su savladali Cibonu u jednom od najvećih derbija ABA lige 86:67, ali trener crno-belih Andrea Trinkijeri je bez dileme zvezda večeri. Italijan na kormilu beogradskog tima je posle utakmice na konferenciji za medije dao izuzetno… »
Trinkijeri: Počeli smo kao pijani
N1 Info 11.11.2018
Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim mora još mnogo toga da nauči posle trijumfa nad Cibonom u sedmom kolu ABA lige. 'Crno-beli' su upisali treću pobedu zaredom pod vođstvom italijanskog stručnjaka, pošto su protiv Zagrepčana slavili… »
Trinkijeri: Počeli smo kao pijani, imam dogovor sa Novicom
Večernje novosti 10.11.2018
Jesmo mladi, ali moramo da naučimo da ovako ne sme da se uđe u meč. Mi smo na Balkanu, ne na Bahamima - jasan je trener crno-belih. Trener Partizana Andrea Trinkijeri nije bio u potpunosti zadovoljan posle pobede protiv Cibone. - I mi mislimo da ovako… »
Vesti dana »
Španija i Francuska nastavljaju borbu sa vatrom, evakuisano 267.000 ljudi; požari ponovo i u Grčkoj
RTS pre 3 satajoš 35 povezanih
Letnje temperature u Srbiji, ali sprema se preokret: Od sunčanih intervala do olujnih nepogoda
Mondo pre 4 satijoš 28 povezanih
Crvena zvezda ide na Vojvodinu koja više nema trenera: Tanjga dobio otkaz nakon novog debakla!
Hot sport pre 17 minutajoš 20 povezanih
Hamilton kažnjen pomeranjem za tri mesta zbog ometanja na stazi
Radio sto plus pre 27 minutajoš 20 povezanih