Povezane vesti
Apsolutni hit: Grobari će zbog ovoga obožavati Trinkijerija!
Hot sport 11.11.2018
Košarkaši Paritzana su savladali Cibonu u jednom od najvećih derbija ABA lige 86:67, ali trener crno-belih Andrea Trinkijeri je bez dileme zvezda večeri. Italijan na kormilu beogradskog tima je posle utakmice na konferenciji za medije dao izuzetno… »
Trinkijeri: Počeli smo kao pijani
N1 Info 11.11.2018
Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim mora još mnogo toga da nauči posle trijumfa nad Cibonom u sedmom kolu ABA lige. 'Crno-beli' su upisali treću pobedu zaredom pod vođstvom italijanskog stručnjaka, pošto su protiv Zagrepčana slavili… »
Trinkijeri: Počeli smo kao pijani, imam dogovor sa Novicom
Večernje novosti 10.11.2018
Jesmo mladi, ali moramo da naučimo da ovako ne sme da se uđe u meč. Mi smo na Balkanu, ne na Bahamima - jasan je trener crno-belih. Trener Partizana Andrea Trinkijeri nije bio u potpunosti zadovoljan posle pobede protiv Cibone. - I mi mislimo da ovako… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Protest u Novom Sadu, studenti poručili da je lustracija jedan od lekova za uništen ugled institucija i razaranje pravne države (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 26 minutajoš 20 povezanih
Pofesor Hemijskog fakulteta: Akcident na deponiji Duboko po negativnom efektu ravan požaru iz 2024.
Danas pre 26 minutajoš 29 povezanih
Tramp najavio carine od 10 odsto za osam evropskih zemalja zbog Grenlanda
RTV pre 6 minutajoš 28 povezanih
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 40 povezanih
(Foto) "Grenland nije na prodaju" Premijer predvodio proteste u Nuku protiv američkog preuzimanja ostrva: Ne znači ne!
Blic pre 26 minutajoš 36 povezanih