Povezane vesti
Pokaži mi ga! Što nisi koristio guzu? Isplivala skandalozna prepiska profesora psihologije i učenika! Dečak završio na…
Kurir 14.11.2018
"Da se iza lažnog Fejsbuk profila muškarca koji mi je nudio seks krije moj profesor psihologije, nisam mogao ni da sanjam. Ono što sam doživeo ostavilo je ogromne traume na mene", rekao je u ispovesti za “Dnevni avaz” učenik (18) trećeg razreda… »
Isplivalo dopisivanje u javnost! Profesor psihologije nudio seks učeniku! Dečak doživeo traumu, ne može da dođe sebi!
Alo 14.11.2018
Otac mladića je odmah doputovao iz Nemačke! - Da se iza lažnog Fejsbuk profila muškarca koji mi je nudio seks krije moj profesor psihologije, nisam mogao ni da sanjam. Ono što sam doživeo ostavilo je ogromne traume na mene - rekao je u ispovesti za… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Do kraja sedmice rafinerija u Pančevu će početi da radi
Beta pre 32 minutajoš 54 povezane
CEPRIS i druge organizacije se obratile UN zbog izmene pravosudnih zakona
Beta pre 37 minutajoš 27 povezanih
Uživo: Kriza u Iranu Tolpa: Odlaganje pogubljenja demonstranta je znak spremnosti Teherana za deeskalaciju
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih
„Vozač u autu se ne pomera“: Žena bila očevidac nesreće u Boleču u kojoj je stradao muškarac, a osmoro povređenih
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Vreme danas: Ujutro slab mraz, kasnije pretežno oblačno, temperature do 12 stepeni
Vesti online pre 3 satajoš 23 povezane