Povezane vesti
Pokaži mi ga! Što nisi koristio guzu? Isplivala skandalozna prepiska profesora psihologije i učenika! Dečak završio na…
Kurir 14.11.2018
"Da se iza lažnog Fejsbuk profila muškarca koji mi je nudio seks krije moj profesor psihologije, nisam mogao ni da sanjam. Ono što sam doživeo ostavilo je ogromne traume na mene", rekao je u ispovesti za “Dnevni avaz” učenik (18) trećeg razreda… »
Isplivalo dopisivanje u javnost! Profesor psihologije nudio seks učeniku! Dečak doživeo traumu, ne može da dođe sebi!
Alo 14.11.2018
Otac mladića je odmah doputovao iz Nemačke! - Da se iza lažnog Fejsbuk profila muškarca koji mi je nudio seks krije moj profesor psihologije, nisam mogao ni da sanjam. Ono što sam doživeo ostavilo je ogromne traume na mene - rekao je u ispovesti za… »
Vesti dana »

Kasper Rud protiv pušenja marihuane na teniskim mečevima: Najveća degradacija....
Euronews pre 7 minutajoš 38 povezanih

Vremenska prognoza za utorak, 26. avgust: Ujutru sveže, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 32 minutajoš 15 povezanih

Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Novom Sadu tvrde: Dekan uleteo na fakultet sa par profesora i zamenio bravu (foto)
Blic pre 2 minutajoš 10 povezanih

Hitna pomoć u Beogradu: Povređen dečak u saobraćajnoj nezgodi u Kumodraškoj ulici
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih

Roditelji izvukli telo sina, glavom je udario o stenu na vodopadu: Strašni detalji pogibije dečaka na Staroj planini!
Kurir pre 2 minutajoš 21 povezana