Povezane vesti
Snežana ponizila Rebeku: Goji se kao punoglavac samo joj glava raste (VIDEO)
Večernje novosti 15.11.2018
„Ona se stvarno goji u glavi i ja sam samo komentarisala. Ja bih joj to rekla nego je danas spavala“ pričala je Snežana dok su se zadrugari smejali. GLEDAOCI postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji… »
Aleksandra Subotić van sebe: David Dragojević nikad prisniji sa Anom Korać (video)
Blic 15.11.2018
Svakodnevne svađe između Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić je nešto na šta su svi zadrugari, ali i gledaoci kraj malih ekrana, već navikli. Danas je razlog za to bila Ana Korać, oko koje je David sinoć obletao, ali i njegovo celokupno ponašanje… »
Rijaliti zadruga rat do istrebljenja: Golubovićka nasrnula na Kulićke, polila ih vodom, obezbeđenje ih jedva razdvojilo…
Večernje novosti 14.11.2018
Jelena Golubović je ušla u raspravu sa nekoliko zadrugara. Međutim, one najburnije svađe ima sa Nišlijkama, Marijom i Miljanom Kulić, sa kojima je već danima na ratnoj nozi. Jelena Golubović je danas ušla u raspravu sa nekoliko zadrugara. Međutim, one… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 5 satijoš 36 povezanih
NIS podneo zahtev američkom OFAC-u za novu licencu za nastavak rada
Euronews pre 28 minutajoš 28 povezanih
Srbija aktivirala Mehanizam civilne pomoći EU, potvrđeno iz Brisela za BBC
BBC News pre 24 minutajoš 75 povezanih
Paklene vrućine širom Srbije: U više gradova izmereno 40 stepeni, na snazi crveni meteo-alarm
Insajder pre 3 satajoš 26 povezanih