Povezane vesti
Intervju petkom: Koraks: Prazan prostor - nekada i sada
Radio 021 23.11.2018
„Za trenutak sam pomislio, da nisam Vučić?" - ovako je poznati karikaturista prokomentarisao veliki aplauz koji je nedavno dobio u Beogradu. Predrag Koraksić Koraks se smeška dok sluša aplauz više od dve stotine ljudi koji ga na nogama pozdravljaju nakon… »
Intervju petkom: Koraks: Prazan prostor – nekada i sada
BBC News 23.11.2018
„Za trenutak sam pomislio, da nisam Vučić?" - ovako je poznati karikaturista prokomentarisao veliki aplauz koji je nedavno dobio u Beogradu. Predrag Koraksić Koraks se smeška dok sluša aplauz više od dve stotine ljudi koji ga na nogama pozdravljaju nakon… »
Intervju petkom: Koraks: Prazan prostor – nekada i sada
Južne vesti 23.11.2018
Predrag Koraksić Koraks se smeška dok sluša aplauz više od dve stotine ljudi koji ga na nogama pozdravljaju nakon što se popeo na binu opštine Stari Grad u Beogradu. „Za trenutak sam pomislio, da nisam Vučić?", kaže nakon nekoliko minuta, kada je aplauz… »
Vesti dana »
Tri dana rada od kuće mogu da smanje potrošnju goriva i do 6 odsto po vozaču: IEA predlaže 10 mera za ublažavanje rasta cena energenata
Blic pre 2 minutajoš 38 povezanih
Policija: Uhapšen osumnjičeni u Beogradu zbog napada čekićem na policajce i oštećenja vozila
Beta pre 43 minutajoš 38 povezanih
'Imamo najviše zaliha goriva na Balkanu': Vučić; neobična ideja Amerike
BBC News pre 43 minutajoš 75 povezanih
OFAC produžio licencu za rad NIS do 17. aprila. Odlične vesti za građane Srbije
Kurir pre 2 satajoš 69 povezanih
"Zaplenili smo ruski tanker iz flote u senci" Makron: Ne odustajemo od podrške Ukrajini
Večernje novosti pre 2 minutajoš 49 povezanih