Povezane vesti
Intervju petkom: Koraks: Prazan prostor - nekada i sada
Radio 021 23.11.2018
„Za trenutak sam pomislio, da nisam Vučić?" - ovako je poznati karikaturista prokomentarisao veliki aplauz koji je nedavno dobio u Beogradu. Predrag Koraksić Koraks se smeška dok sluša aplauz više od dve stotine ljudi koji ga na nogama pozdravljaju nakon… »
Intervju petkom: Koraks: Prazan prostor – nekada i sada
BBC News 23.11.2018
„Za trenutak sam pomislio, da nisam Vučić?" - ovako je poznati karikaturista prokomentarisao veliki aplauz koji je nedavno dobio u Beogradu. Predrag Koraksić Koraks se smeška dok sluša aplauz više od dve stotine ljudi koji ga na nogama pozdravljaju nakon… »
Intervju petkom: Koraks: Prazan prostor – nekada i sada
Južne vesti 23.11.2018
Predrag Koraksić Koraks se smeška dok sluša aplauz više od dve stotine ljudi koji ga na nogama pozdravljaju nakon što se popeo na binu opštine Stari Grad u Beogradu. „Za trenutak sam pomislio, da nisam Vučić?", kaže nakon nekoliko minuta, kada je aplauz… »
Vesti dana »
Američke službe: Modžtaba Hamnei i dalje utiče na ratnu strategiju; Iran: Zadržavamo pravo na samoodbranu
RTS pre 43 minutajoš 29 povezanih
Dan pobede i Dan Evrope – šta danas znače pad nacističke Nemačke 1945. i Šumanova deklaracija 1950.
RTS pre 43 minutajoš 26 povezanih
(Video) "Pobeda će uvek biti naša!" Vojna parada na Crvenom trgu bez tenkova: Putin održao govor, pored njega Lukašenko i njegov sin
Blic pre 38 minutajoš 67 povezanih
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 17 satijoš 1 povezana