Povezane vesti
Intervju petkom: Koraks: Prazan prostor - nekada i sada
Radio 021 23.11.2018
„Za trenutak sam pomislio, da nisam Vučić?" - ovako je poznati karikaturista prokomentarisao veliki aplauz koji je nedavno dobio u Beogradu. Predrag Koraksić Koraks se smeška dok sluša aplauz više od dve stotine ljudi koji ga na nogama pozdravljaju nakon… »
Intervju petkom: Koraks: Prazan prostor – nekada i sada
BBC News 23.11.2018
„Za trenutak sam pomislio, da nisam Vučić?" - ovako je poznati karikaturista prokomentarisao veliki aplauz koji je nedavno dobio u Beogradu. Predrag Koraksić Koraks se smeška dok sluša aplauz više od dve stotine ljudi koji ga na nogama pozdravljaju nakon… »
Intervju petkom: Koraks: Prazan prostor – nekada i sada
Južne vesti 23.11.2018
Predrag Koraksić Koraks se smeška dok sluša aplauz više od dve stotine ljudi koji ga na nogama pozdravljaju nakon što se popeo na binu opštine Stari Grad u Beogradu. „Za trenutak sam pomislio, da nisam Vučić?", kaže nakon nekoliko minuta, kada je aplauz… »
Vesti dana »
Upozorenje RHMZ-a: Veoma hladno sa jakim mrazem, uveče moguća ledena kiša
NIN pre 25 minutajoš 27 povezanih
Sveti Stefan, slava Nemanjića: Jednu stvar treba uraditi, ali tiho, „da se ne čuje da Božić odlazi“
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih
(VIDEO) Rusija gađala Ukrajinu Orešnikom, raketa se kretala brzinom od oko 13.000 kilometara na sat: Pogođena kritična infrastruktura
Danas pre 41 minutajoš 11 povezanih