Povezane vesti
Intervju petkom: Koraks: Prazan prostor - nekada i sada
Radio 021 23.11.2018
„Za trenutak sam pomislio, da nisam Vučić?" - ovako je poznati karikaturista prokomentarisao veliki aplauz koji je nedavno dobio u Beogradu. Predrag Koraksić Koraks se smeška dok sluša aplauz više od dve stotine ljudi koji ga na nogama pozdravljaju nakon… »
Intervju petkom: Koraks: Prazan prostor – nekada i sada
BBC News 23.11.2018
„Za trenutak sam pomislio, da nisam Vučić?" - ovako je poznati karikaturista prokomentarisao veliki aplauz koji je nedavno dobio u Beogradu. Predrag Koraksić Koraks se smeška dok sluša aplauz više od dve stotine ljudi koji ga na nogama pozdravljaju nakon… »
Intervju petkom: Koraks: Prazan prostor – nekada i sada
Južne vesti 23.11.2018
Predrag Koraksić Koraks se smeška dok sluša aplauz više od dve stotine ljudi koji ga na nogama pozdravljaju nakon što se popeo na binu opštine Stari Grad u Beogradu. „Za trenutak sam pomislio, da nisam Vučić?", kaže nakon nekoliko minuta, kada je aplauz… »
Vesti dana »
Održana sednica Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohij - Đurić: Srbija nije deo problema, mi smo deo rešenja
RTV pre 28 minutajoš 32 povezane
(Foto, video) Procedura ulaska u EU po novim pravilima Korak po korak: Svi moraju da izađu iz vozila svaki put, jedna stavka odlazi u istoriju
Blic pre 23 minutajoš 29 povezanih
Gorivo opet skuplje: Koliko još građani mogu da izdrže ovaj rast cena? Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 4 satijoš 36 povezanih
Rute: NATO spreman da učestvuje u mogućoj misiji u Ormuskom moreuzu
RTV pre 43 minutajoš 35 povezanih
Novi Pazar poražen posle velike borbe – Partizan odneo bodove rezultatom 3:2
IndeksOnline pre 43 minutajoš 38 povezanih