Povezane vesti
Ona trči protiv nasilja: "Kad se setim udaraca, navučem patike i samo trčim"
Radio 021 23.11.2018
Kako je jedna atletičarka motivisala žene žrtve nasilja u porodici, da trče konkretnu trku, ali i životni maraton. BBC U sigurnu kuću došla je u baletankama iako je bio početak novembra: „Nisam imala ni patike, Irena mi ih je kupila" „Sva ta… »
Ona trči protiv nasilja: „Kad se setim udaraca, navučem patike i samo trčim“
BBC News 23.11.2018
Kako je jedna atletičarka motivisala žene žrtve nasilja u porodici da trče, ali i osvoje životni maraton. „Sva ta moja jutra kreću jako rano, oko četiri, pola pet. „Nekoliko trenutaka nisam sigurna - gde sam i gde su mi deca. Pogledam u stomak… »
Ona trči protiv nasilja: „Kad se setim udaraca, navučem patike i samo trčim“
Južne vesti 23.11.2018
BBC U sigurnu kuću došla je u baletankama iako je bio početak novembra: „Nisam imala ni patike, Irena mi ih je kupila" „Sva ta moja jutra kreću jako rano, oko četiri, pola pet. „Nekoliko trenutaka nisam sigurna - gde sam i gde su mi deca… »
Vesti dana »
Poskupljuju i dizel i benzin: Ovo su nove cene goriva koje će važiti do sledećeg petka
Nova pre 26 minutajoš 15 povezanih
(VIDEO) Protest poljoprivrednika ispred policijske stanice u Bogatiću: Ostajemo dok ne puste kolege
N1 Info pre 2 satajoš 7 povezanih
"Joco, vukane, vratite se" Vapaji porodice sa Cetinja! Ubio im najmlađe članove, objave njihovih drugara kidaju dušu, oglasio se i trener dečaka
Kurir pre 14 minutajoš 17 povezanih