Povezane vesti
Ona trči protiv nasilja: "Kad se setim udaraca, navučem patike i samo trčim"
Radio 021 23.11.2018
Kako je jedna atletičarka motivisala žene žrtve nasilja u porodici, da trče konkretnu trku, ali i životni maraton. BBC U sigurnu kuću došla je u baletankama iako je bio početak novembra: „Nisam imala ni patike, Irena mi ih je kupila" „Sva ta moja jutra… »
Ona trči protiv nasilja: „Kad se setim udaraca, navučem patike i samo trčim“
BBC News 23.11.2018
Kako je jedna atletičarka motivisala žene žrtve nasilja u porodici da trče, ali i osvoje životni maraton. „Sva ta moja jutra kreću jako rano, oko četiri, pola pet. „Nekoliko trenutaka nisam sigurna - gde sam i gde su mi deca. Pogledam u stomak. Krene… »
Ona trči protiv nasilja: „Kad se setim udaraca, navučem patike i samo trčim“
Južne vesti 23.11.2018
BBC U sigurnu kuću došla je u baletankama iako je bio početak novembra: „Nisam imala ni patike, Irena mi ih je kupila" „Sva ta moja jutra kreću jako rano, oko četiri, pola pet. „Nekoliko trenutaka nisam sigurna - gde sam i gde su mi deca. Pogledam u… »
Vesti dana »
Proglašeno 40 dana žalosti zbog smrti Alija Hamneija, Tramp zapretio "nikad viđenom silom" ako Iran uzvrati
Radio 021 pre 10 minutajoš 41 povezana
Metal iz Niša ide na Evroviziju: Lavina pobedila na „Pesmi za Evroviziju“ [VIDEO]
Glas juga pre 1 satjoš 39 povezanih
"Glasovi su čudni" Zejna u šoku, izletela sa RTS-a nakon što joj je izmakla pobeda - Srbija me favorizuje, a...
Telegraf pre 7 satijoš 24 povezane
U Srbiji danas pretežno sunčano tokom dana, temperature do 19 stepeni
Euronews pre 45 minutajoš 14 povezanih
Otkazani današnji letovi iz Beograda za Dubai, za Dohu se čeka novo vreme
Insajder pre 35 minutajoš 12 povezanih