Povezane vesti
Sin poznatog lekara i njegov drug drogirali, pa silovali devojku
Alo 23.11.2018
Nesvakidašnji zločin uzdrmao region! Zbog sumnje da su zajedno silovali 22-godišnju Zadranku, Županijsko državno tužilaštvo u Zadru (ŽDO) podiglo je nakon nešto manje od četiri meseca istrage, optužnicu protiv dvojice Zadrana starih 21 i 22 godine… »
Potresna ispovest devojke (22) iz Zadra: Dok sam u polusvesnom stanju povraćala, jedan me silovao, a drugi terao na oralni seks…
Telegraf 23.11.2018
Devojka je rekla kako sada samo oseća strah, jad i mržnju te da više nije ona ista. Devojku (22) iz Zadra letos su silovala dvojica mladića, njenih vršnjaka koji su ovih dana, nakon četiri meseca istrage, optuženi za taj zločin. Županijsko državno… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 6. novembar 2025: pretežno sunčano sa kišom na istoku i jugu, najave za vikend
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 20 povezanih
Vladimir Grbić o ismevanju Dijane Hrke: „Čak ni zveri nemaju tu mržnju“
Danas pre 2 minutajoš 22 povezane
Parker ne ide u Pirej, Obradovića nije obradovalo pitanje: "Pitajte grčke novinare o njemu"
Sportske.net pre 27 minutajoš 15 povezanih
Beogradski gimnazijalci najavili bojkot nastave, ministar pisao njihovim direktorima
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 8 povezanih
Brnabić: Opozicija neće glasati za izmene Zakona o biračkom spisku jer bi izgubila alibi za poraze
Beta pre 52 minutajoš 10 povezanih