Povezane vesti
Zadruga 2: Šok izjave Aleksandre Subotić! Bacala si me po podu i šutirala! (VIDEO)
Svet plus 25.11.2018
Iznela je sav prljav veš pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Šok izjave Aleksandre Subotić! Majko bacala si me po podu i šutirala, komšije i baba su mi kupovali pelene. Pšto je Ljuba Pantović postala ravnopravni takmičar rijalitija "Zadruga 2"… »
Ništa više neće biti isto: Ljuba Pantović ušla u Zadrugu i napravila haos (video)
Večernje novosti 25.11.2018
Nju su na vratima Bele kuće dočekali zadrugari i poželeli joj dobrodošlicu, ali među njima nije bila njena ćerka Aleksandra Subotić i njen dečko David Dragojević. Ljuba Pantović je od petka uveče nova ukućanka rijalitija u regionu "Zadruga 2"… »
Majka stigla u rijaliti, a ćerka joj nije ni ruku pružila: Aleksandra iznela sav prljav veš, a onda se umešao David! Ljubi…
Kurir 25.11.2018
Ljuba Pantović je ušla u rijaliti, a njena ćerka Aleksandra Subotić joj nije pružila ni ruku, a potom je došlo do svađe. U tome je učestvovao i Aleksandrin dečko David Dragojević, koji je sve vreme stajao pored Ljube. Subotićeva je povisila ton… »
Vesti dana »

Toliko o zvučnom topu: Reporter N1 bio na licu mesta i nije ništa čuo - "Pre će biti da je došlo do tuče"
Kurir pre 29 minutajoš 56 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napustili Pionirski park
N1 Info pre 24 minutajoš 27 povezanih

Požar u diskoteci u Severnoj Makedoniji, najmanje 59 mrtvih i više od 150 povređenih
Insajder pre 59 minutajoš 212 povezane

Zlatibor Lončar: Netačno da je neko umro od posledica srčanog udara izazvanog „zvučnim topom“
Danas pre 53 minutajoš 30 povezanih