Povezane vesti
Zadruga 2: Šok izjave Aleksandre Subotić! Bacala si me po podu i šutirala! (VIDEO)
Svet plus 25.11.2018
Iznela je sav prljav veš pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Šok izjave Aleksandre Subotić! Majko bacala si me po podu i šutirala, komšije i baba su mi kupovali pelene. Pšto je Ljuba Pantović postala ravnopravni takmičar rijalitija "Zadruga 2"… »
Ništa više neće biti isto: Ljuba Pantović ušla u Zadrugu i napravila haos (video)
Večernje novosti 25.11.2018
Nju su na vratima Bele kuće dočekali zadrugari i poželeli joj dobrodošlicu, ali među njima nije bila njena ćerka Aleksandra Subotić i njen dečko David Dragojević. Ljuba Pantović je od petka uveče nova ukućanka rijalitija u regionu "Zadruga 2"… »
Majka stigla u rijaliti, a ćerka joj nije ni ruku pružila: Aleksandra iznela sav prljav veš, a onda se umešao David! Ljubi…
Kurir 25.11.2018
Ljuba Pantović je ušla u rijaliti, a njena ćerka Aleksandra Subotić joj nije pružila ni ruku, a potom je došlo do svađe. U tome je učestvovao i Aleksandrin dečko David Dragojević, koji je sve vreme stajao pored Ljube. Subotićeva je povisila ton… »
Vesti dana »

Danas je u Srbiji Dan žalosti zbog stradalih u požaru u Severnoj Makedoniji
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 25 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
Radio 021 pre 31 minutajoš 11 povezanih

Studenti blokirali ulaze u Skupštinu Novog Sada: Zovu građane da im se pridruže
Nova pre 6 satijoš 6 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih