Povezane vesti
Bio je previše obdaren, vratila sam mu novac, ali onda je počeo da me siluje, plakala sam, ali on nije prestajao...
Alo 25.11.2018
Želi da ode odavde, jer nema lepa iskustva sa ljudima iz Crne Gore, gde živi već izvesno vreme. Neke ljude život na samom početku nauči da primaju udarce. Tako se i Nena, sa samo osam godina, prvi put srela sa bolom-izgubila je roditelje, a sa njima… »
Ispovest prostitutke iz Podgorice koja je potresla Balkan: Izbacili su me golu na ulicu i pokrali sav novac! Samo da skupim…
Kurir 25.11.2018
Neke ljude život na samom početku nauči da primaju udarce. Tako se i Nena, sa samo osam godina, prvi put srela sa bolom-izgubila je roditelje, a sa njima mir koji do danas nije pronašla. Dvadeset dve godine kasnije, Nena za život zarađuje od… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Budžet za zdravstvo u 2025. godini dostigao 5,5 milijardi evra: Ministar Mali otkrio detalje planova
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana