Povezane vesti
Bio je previše obdaren, vratila sam mu novac, ali onda je počeo da me siluje, plakala sam, ali on nije prestajao...
Alo 25.11.2018
Želi da ode odavde, jer nema lepa iskustva sa ljudima iz Crne Gore, gde živi već izvesno vreme. Neke ljude život na samom početku nauči da primaju udarce. Tako se i Nena, sa samo osam godina, prvi put srela sa bolom-izgubila je roditelje, a sa njima mir… »
Ispovest prostitutke iz Podgorice koja je potresla Balkan: Izbacili su me golu na ulicu i pokrali sav novac! Samo da skupim…
Kurir 25.11.2018
Neke ljude život na samom početku nauči da primaju udarce. Tako se i Nena, sa samo osam godina, prvi put srela sa bolom-izgubila je roditelje, a sa njima mir koji do danas nije pronašla. Dvadeset dve godine kasnije, Nena za život zarađuje od… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 51 minutajoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 4 satijoš 3 povezane

Ministarstvo spoljnih poslova preporučuje građanima da ne putuju u Hrvatsku u narednom periodu
Danas pre 21 minutajoš 1 povezana

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana