Povezane vesti
Bio je previše obdaren, vratila sam mu novac, ali onda je počeo da me siluje, plakala sam, ali on nije prestajao...
Alo 25.11.2018
Želi da ode odavde, jer nema lepa iskustva sa ljudima iz Crne Gore, gde živi već izvesno vreme. Neke ljude život na samom početku nauči da primaju udarce. Tako se i Nena, sa samo osam godina, prvi put srela sa bolom-izgubila je roditelje, a sa njima mir… »
Ispovest prostitutke iz Podgorice koja je potresla Balkan: Izbacili su me golu na ulicu i pokrali sav novac! Samo da skupim…
Kurir 25.11.2018
Neke ljude život na samom početku nauči da primaju udarce. Tako se i Nena, sa samo osam godina, prvi put srela sa bolom-izgubila je roditelje, a sa njima mir koji do danas nije pronašla. Dvadeset dve godine kasnije, Nena za život zarađuje od… »
Vesti dana »

Stiže jako nevreme, nižu se upozorenja! Cela Srbija pod alarmom, posebno izdvojen Beograd: Evo gde prvo udaraju grmljavina, grad i olujni vetar!
Blic pre 35 minutajoš 35 povezanih

Ministar Glamočić o najavljenom protestu poljoprivrednika u Novom Sadu: "To je nebitno"
Radio 021 pre 2 satajoš 7 povezanih

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 35 minutajoš 8 povezanih

Finale Evrobasketa 2025: Nemačka i Turska za zlato, Grčka i Finska za bronzu
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 18 povezanih