Povezane vesti
Naser Orić: Tužiću Vučića i tražiću od njega da mi se izvini, kriv sam jedino što nisam bio u Srebrenici kada je ona…
IndeksOnline 02.12.2018
Sarajevo – Gostujući na sarajevskoj televiziji FACE kod Senada Hadžifejzovića, ratni komandant Srebrenice Armije BIH Naser Orić, izjavio je da će tužiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića klevetu i da će od njega tražiti izvinjenje. Orić je… »
Skandal! Ratni zločinac Naser Orić traži da mu se Vučić izvini i preti tužbom (video)
Telegraf 02.12.2018
Ja sam slobodan čovek i imam pravo da idem gde hoću, išao sam u Srbiju u lov i to tri četiri puta - izjavio je Naser Orić. Ratni zločinac Naser Orić izjavio je za jednu sarajevsku televiziju da će od predsednika Srbije Aleksandra Vučića tražiti… »
Orić traži da mu se Vučić izvini?! Izjava za psihijatriju! Zločinac skroz odlepio (video)
Srbija danas 02.12.2018
Ratni zločinac Naser Orić, za koga postoje svedoci da je lično klao i ubijao Srbe za vreme rata u BiH, izjavio je za jednu sarajevsku televiziju da će od predsednika Srbije Aleksandra Vučića tražiti da mu se izvini i da razmišlja da protiv njega… »
Vesti dana »
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
Pravda pre 6 satijoš 10 povezanih
Tramp na mesec dana "pauzira" odluku o uvođenju visokih carina na robu iz Meksika
RTS pre 40 minutajoš 41 povezana
Uprava Univerziteta u Beogradu će sutra zvanično odgovoriti na poziv predsednika Srbije
RTV pre 5 satijoš 28 povezanih