Povezane vesti

Naser Orić: Tužiću Vučića i tražiću od njega da mi se izvini, kriv sam jedino što nisam bio u Srebrenici kada je ona…

Naser Orić: Tužiću Vučića i tražiću od njega da mi se izvini, kriv sam jedino što nisam bio u Srebrenici kada je ona…

IndeksOnline 02.12.2018
Sarajevo – Gostujući na sarajevskoj televiziji FACE kod Senada Hadžifejzovića, ratni komandant Srebrenice Armije BIH Naser Orić, izjavio je da će tužiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića klevetu i da će od njega tražiti izvinjenje. Orić je… »
Skandal! Ratni zločinac Naser Orić traži da mu se Vučić izvini i preti tužbom (video)

Skandal! Ratni zločinac Naser Orić traži da mu se Vučić izvini i preti tužbom (video)

Telegraf 02.12.2018
Ja sam slobodan čovek i imam pravo da idem gde hoću, išao sam u Srbiju u lov i to tri četiri puta - izjavio je Naser Orić. Ratni zločinac Naser Orić izjavio je za jednu sarajevsku televiziju da će od predsednika Srbije Aleksandra Vučića tražiti… »
Orić traži da mu se Vučić izvini?! Izjava za psihijatriju! Zločinac skroz odlepio (video)

Orić traži da mu se Vučić izvini?! Izjava za psihijatriju! Zločinac skroz odlepio (video)

Srbija danas 02.12.2018
Ratni zločinac Naser Orić, za koga postoje svedoci da je lično klao i ubijao Srbe za vreme rata u BiH, izjavio je za jednu sarajevsku televiziju da će od predsednika Srbije Aleksandra Vučića tražiti da mu se izvini i da razmišlja da protiv njega… »

Vesti dana »