Повезане вести

Насер Орић: Тужићу Вучића и тражићу од њега да ми се извини, крив сам једино што нисам био у Сребреници када је она пала…

Насер Орић: Тужићу Вучића и тражићу од њега да ми се извини, крив сам једино што нисам био у Сребреници када је она пала…

ИндексОнлине 02.12.2018
Сарајево – Гостујући на сарајевској телевизији ФАЦЕ код Сенада Хаџифејзовића, ратни командант Сребренице Армије БИХ Насер Орић, изјавио је да ће тужити председника Србије Александра Вучића клевету и да ће од њега тражити… »
Скандал! Ратни злочинац Насер Орић тражи да му се Вучић извини и прети тужбом (видео)

Скандал! Ратни злочинац Насер Орић тражи да му се Вучић извини и прети тужбом (видео)

Телеграф 02.12.2018
Ја сам слободан човек и имам право да идем где хоћу, ишао сам у Србију у лов и то три четири пута - изјавио је Насер Орић. Ратни злочинац Насер Орић изјавио је за једну сарајевску телевизију да ће од председника Србије Александра… »
Орић тражи да му се Вучић извини?! Изјава за психијатрију! Злочинац скроз одлепио (видео)

Орић тражи да му се Вучић извини?! Изјава за психијатрију! Злочинац скроз одлепио (видео)

Србија данас 02.12.2018
Ратни злочинац Насер Орић, за кога постоје сведоци да је лично клао и убијао Србе за време рата у БиХ, изјавио је за једну сарајевску телевизију да ће од председника Србије Александра Вучића тражити да му се извини и да размишља… »

Вести дана »