Повезане вести
Насер Орић: Тужићу Вучића и тражићу од њега да ми се извини, крив сам једино што нисам био у Сребреници када је она пала…
ИндексОнлине 02.12.2018
Сарајево – Гостујући на сарајевској телевизији ФАЦЕ код Сенада Хаџифејзовића, ратни командант Сребренице Армије БИХ Насер Орић, изјавио је да ће тужити председника Србије Александра Вучића клевету и да ће од њега тражити… »
Скандал! Ратни злочинац Насер Орић тражи да му се Вучић извини и прети тужбом (видео)
Телеграф 02.12.2018
Ја сам слободан човек и имам право да идем где хоћу, ишао сам у Србију у лов и то три четири пута - изјавио је Насер Орић. Ратни злочинац Насер Орић изјавио је за једну сарајевску телевизију да ће од председника Србије Александра… »
Орић тражи да му се Вучић извини?! Изјава за психијатрију! Злочинац скроз одлепио (видео)
Србија данас 02.12.2018
Ратни злочинац Насер Орић, за кога постоје сведоци да је лично клао и убијао Србе за време рата у БиХ, изјавио је за једну сарајевску телевизију да ће од председника Србије Александра Вучића тражити да му се извини и да размишља… »
Вести дана »

Ухапшен осумњичени за убиство Зорана Гргића: Аутомобилом препречио пут хрватском политичару, па га изрешетао: Он и жртва цео дан били заједно
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане

Демонстранти испред просторија СНС на Вождовцу: Били испред зграде Дијане Хркаловић
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане